Nihalcakmak58 Kelebek7 valla anladigim kadariyla arka duvarda olmasi lazim iyi bisey yani on duvarda sıkınti oluyo sanirim..
Nihalcakmak58 Szeys valla dr dan iyi bilemeyiz canim iyi diosa iyidir ..rahimi fln kapatmamis demekki..
Kelebek7 Esil35 gerçekten mı ya korku sardı bana plasenta yaşlanması falan degıl dımı 22+3 haftalığım kötü bırşey degıl dımı
Kelebek7 Nihalcakmak58 çok stres yapmıştım erken doğum falan yazmış ınternet de 22 haftalığım zaten ben 22 haftalıkken ıyı yanı grade 1
Nihalcakmak58 Kelebek7 iyi canim iyi simdi detayli ultrason kagidima baktim bende de grade 1 yazio ..icin rahat olsun ..
Nihalcakmak58 Kelebek7 23 haftamin icinde cekilmisti canim hatta demin unutmusum kac oldugunu baktim degeri ole hatirladim 2 3 olmasi kireclenip yaslandigini gosterio
Kelebek7 Nasıl ıyı ınsanlar var Allah razı olsun ıçım rahatladı meğersem evlat ne kadar tatlıymış bın şükür
Esil35 Kelebek7 bende 23 haftamda detayliya girmistim benimde plasenta arkada grade1 yaziyodur normal dedi doktorum
Kelebek7 Nihalcakmak58 benm 1 yazıyo allahtan ıyı ya sıvısı falan da ıyı dedı Bırde bebek 450 grm cıvarında 24 cm
Kelebek7 Esil35 çok tşk ler ıcım rahatladı Bebek kesesi ve sıvısı ıyı dedı 450 grm civarında ve 24 cm ıyı Mı
Esil35 Kelebek7 kilo boy oranini bilmiyorumda doktorun iyi dediyse bir sorun yoktur benimki sanirim 22 cm falandi net hatirlamiyorumda zaten her bebek farklli oluyor