korkmazhll Selam kızlar 33 haftalık olduk bugün bebeğim geçen haftaya kadar 1 hafta önden gidiyordu salı dr 1 hafta geriden geliyor erken alınabilir bebeğin dedi. Zaten serklaj var riskli gebelik geçiriyorum. Bebeğin kilosu için önerisi olan varmı?
Melikeeeerm korkmazhll burda okuduğum kadarıyla muz süt pekmez yoğurt kaşar peyniri çok kuli aldırıyor bebege
Essdmr korkmazhll Bilmiyorum 8ndan mı ama boğazım şişmilti yemek yiyemiyodum sadece bebe bisküvisi süt muz ezmesi falan yiyebiliyordum. 1 haftada 400 grama yakın almıştı 😬
Nazlikurtvuran korkmazhll benimde oyleydi canim bi ayda 1 kilo 200 gram aldirdim sukur son ayda 😂 kasar peyniri ceviz ye bol bol
27_ Iyi de bebegin kilo almasiyla gelisim ilerlemez ki canim. Doktor kafasini karnini bacağını ayri ölçüyor. Doktoruna sordun mu sen bunu.
KatipAnne Gece yatarken bir muz+bir bardak süt. Sabahları bol kaşarlı tost. Birde omega3 balık yağı. Bebeğim 4 kiloyu geçti🙄
NurdanHakan korkmazhll haftada bir kg kasar.peyniri yiyen biriyim ilk gebeligimdede boyle yaptim.cayi bile kasar peyniri ile tuketiyorum birde maden suyu gunde bi tane omega3kullan birde hizla gelisir allahin izniyle
Omerasafanne korkmazhll canım hepsi hikaye benimki de aynı senin durumla aynıydı kırmızı et ve bulgur pilavı👍 34. Haftada 2.150 falandı 36. Haftada 3 kilo oldu ha ama tabi diğerlerini de yedim ama akşamları her gün bulgur pilavı ve et yedim