ayseogndr 7+2 haftalık hamileyim ve bugün mide agrim oldu suan halen ağrıyor neyden kaynaklı acaba ve ne yapmalıyım dindirmek istiyorum çok kötü bise bu mide ağrısı sırtıma kadar vuruyor ağrısı 😥
sevdicek ayseogndr kızartma turu baharatlı şeyler yeme hafif şeyler ye haşlama gibi. Ve bol bol su iç.
Sahreyldrm ayseogndr dene kuzum benim bildiğim en etkili yöntem bu ilk zamanlar bende öyle yapıyordum şimdi 32.haftadayiz soda icebiliyorsan o da rahatlatiyor
ayseogndr sevdicek onları hep bıraktım hiç yemiyorum aksine bu sabah başladı acaba stresten de olabilir diye düşünüyorum 🤦🏼♀️
ayseogndr ays33_dndrr daha duymadık 😑 bu ayın 23 de gidecem duymaya doktor o zaman gel dedi ama kese bebek görünüyor dedi bakalım 🤲🤲
ays33_dndrr ayseogndr benim de aynı gittik hiç bisey demedi 20 gün sonra gel dedi 10 günüm kaldı iste ☹️
Tugbaolgnn ayseogndr baharatlı yağlı şeyler yeme ve salam suvuk sosis flnda yeme bunlarda çok etki ediyor. Süt iç çubuk kreker ye ama çok şiddetliyse doktoruna gidio danışmalısın bence
ayseogndr Tugbaolgnn süt felan içtim hafif dindirdi öyle çok çok şiddetli degil ama ağrısi sırtıma vuruyor o biraz ağrıtıyor
Tugbaolgnn ayseogndr acaba erkenmi başladı sırt ağrın bilemedim. Çok ilerlerse git doktorana bşrde yatma şekillerine dikkat et sürekli sabit yatma belki oda etkiler
[silindi] balı ılık suyla karıştır iç mide ağrısına birebir hadisi şerif var bal şerbeti diye geçer Allah şifa versin
Yavuzum ayseogndr yemek yiyip uzanmayın az az yiyin mide kapakçığı genişlediği için içindekiler yukarı çıkıyor siz yatinca. Hatta gece bile sırtınıza falan yastık koyarak uyuyun dik şekilde. Ben çaresini böyle bulmuştum.
Dilanozbeyuce ayseogndr GASTREN duo diye surup var yanma agri eksime hepsine iyi geliyo benim doktorum vermisti bana iyi geldi tavsiye ederim al bence