Elifnanr bebisiminannesi ben çok yaşıyorum yerimden zor kalkıyorum acısına doktorum Doğuma kadar devam eder dedi..
Homozigotmutant bebisiminannesi magnezyum kullanınca rahatladım bi de arada sırtı tamamen yaslayıp dinlenmek gerekiyor kaykılarak oturmak tetikliyor
Ozgeliz Elifnanr doktorunuza sordunuz mu ağrının nedeni ne acaba bende yaşıyorum çünkü ilk doktor muayenmde sorcam
bebisiminannesi Ozgeliz bilmiyorhm gercekten bende doktora soracagim ins ama inanılmaz acı çekiyorum oturup kalkamiyorum ağrıdan 😔😔
Fatmafatma Bende cekiyorm cok fena ozelliklede cok oturunca agriyor ayakda olunca ağrıyor karnimiz büyüdü icin ni acaba
Ozgeliz Fatmafatma internetten okuyorum vucüt kendini Doğuma hazırladığı için genişleme açılma oluyormuş ağrı ondanmış bunun gibi dolu şey yazıyor ama bence en net bilgiyi doktorumuzdan alırız
bebisiminannesi erkek bebek olunca bel ağrısı cok siddetli olur mus ama alakasi var mıdır bilmiyorjm oyle diyorlar
Symn bebisiminannesi evet doğru ben hamile kaldığımdan beri ağrım oluyor cinsiyette doktor erkek dedi..kayınvalidemde 2 erkek doğurmuş oda derdi bel ağrısı yapar diye
Ozgeliz bebisiminannesi benim şuan 31 haftalık ve bebeğimin cinsiyeti erkek. Evet hem aşırı şekilde bel ağrısu ve çok oturunca kuyruk sokumu ağrısı da yaşıyorum
Arya92 Benim bebeğim kız.daha hamile olduğumu öğrenmeden kuyruk sokumum ağrıyordu hatta ilk hamilelikte hissettiğim şey o.sonra geçti bir dönem.suan 24.haftadyim tekrar başladı 1haftadan beri
DenizadanTalay 20 lerde yasamıstım ıkı uc hafta gecıyor benım en azından gectı arkadaslar sımdı 36 dayım
Mucizem09 Bende yaşıyorum malesef afedersin tuvaletimi yaparken bile acıyor😔😔arkadaşımda da aynısı olmuş hamileliğinde pilatese başlamış iyi gelmiş ona bende başlamayı düşünüyorum inşallah geçer ağrılarımız😔😔