Pinarsarica54 Arkadaşlar geçen hafta özelde bebeğin kalp atışlarını duydum Bugün de doğum evine gittim bir sürü kan tahlili ve idrar tahlili yaptılar 7 mm boyu sağlıklı sizinkiler ne alemde ? 😀
Civcivim_34 Pinarsarica54 ben de 7+3 oldum geçen hafta duydum kalp atışını iki hafta sonra gidip tahlil falan yaptırıcam ben de hayırlısı olsun 😊
egecandeniz Pinarsarica54 bende 7+4 dün gittiğimde 12 mm di kalp atışlarınıda duyduk Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Esrayldz Alisalpa Merhaba beyhekimde kime gidiyorsunuz? Bende Sakaryalıyım fakat hala karar veremedim doktoruma
Aby34 Ben de Sakarya’dan bugün seah da İlker Bey’de kontrolüm var doğumumu başlatabilirler 37+1 olduk
zmrtcskn egecandeniz en erken kaç mm iken kalp atışı oluyor ki canım? Benim ki 2.3mm doktor daha erken dedi
egecandeniz Pinarsarica54 bugün az bi kahve lekem oldu gittim 8+1 dedi doktor canım daha büyükmüş 😀 zaten sat göre 8+3
Derya0707 egecandeniz son adet tarihin ve beta hcg degeriniz kaç canım arkadaşım 950 beta hcg si son adet tarihi de 4 Eylül kaç haftalık acaba
Pinarsarica54 egecandeniz egecandeniz bende Bugün çok istifra ediyorum diye gittim 8+0 zofran diye ilac verdi devlet karşılamıyor aldım bakalım insallah düzelir
egecandeniz Pinarsarica54 geçmiş olsun canım limon kokla ve limon ye iyi geliyor benim çok az bulantım oluyor yemeklerden sonra tiksinti 🙄
egecandeniz zmrtcskn hiç bilmiyorum canım ama ortalama 7 haftalıkken kalp atışı duyuluyor sabırlı ol ☺️🌸