Tucme Bayanlar yaklaşık bi saattir oramda bi baskı rahatsız edici bi durum yaşıyorum acımı ağrımı Onuda ayırt edemiyorum. Ama adım atarken daha çok oluyor. 32+5 hafta bebeğim bu arada endişe etmem gereken bi durummudur sizce😔
gozdeak Tucme canım ben fazla oturunca oluyor o sol tarafına uzan geçmezse bi git bence artık riskli haftalardayız
_Kubraa53 Tucme Genelde banada oluyo aşşama baskı ama agrı veya acı değil. Sadece değişik bi his. Huylandırıyo. 31 Haftalığım bende. Bence normal bişey. Korkutmayın kendnzi . Bacakları baskı yapablir
Deletedmom128 Tucme Bebek kasıldığı için alta baskı yapıyordur . O haftalarda benim de olmuştu. Baskı hissettiğin an uzanıp ayaklarının altına yastık koy dinlen . Eğer uzun süreli geçmezse doktora gitmen gerekir. Geçmiş olsun
Sevilypc Canim korkutmak istemem belki normaldir ama benim de öyle olmuştu 31 haftalıkken nst ye bağlandığımda sancım çıktı 3 gün hastanede yattım. Inşallah sende önemli bişey yoktur bebek büyüdükçe baskı ypıyodur 🤲 çok rahatsız olursan yinede bi doktora görün derim canim