Busraae Kızlarr bi sorum olacak anne karnındayken bebege klasik müzik dinletin bebek dogunca daha sakin ve mutlu olur diyorlar ve tabi zeka gelişimine de etkisi varmış. Sizce dogruluk payı nedir bu konuda bi fikriniz var mı 😊
Deletedmom124 Busraae ben sürekli dırıt dırıt dırıt dırıt dıtttttt dıttttt Mozart betowen müzikleri dinlettim oğlum aksine durmayan bir bebek alakası yok diyorum 😁😁😁 tekrar hamileyim saldım gitti bunda nasıl olacak bakalım
zynpgdkl Busraae Mozart klasik müzikler kanıtlanmış bebekler üzerindeki etkisi diyorlar ben hergün gece 1 saat dinletiyorum kızıma☺️.. eşime diyorum biz şimdi daha doğmadan mozart dinletiyoruz ama büyüyünce arabeskçi olursa 😂😂 karşına geçip Müslüm baba diye bagırırsa görürsün diyorum😂😂
Nisaa11 Busraae canım bol bol Yusuf ve Meryem süresi oku faydasını görürsün. Benim çevremde yapanlar oldu. Ve gerçekten çocuklar çok sakin.
Zeydo zynpgdkl bir arkadaşım geçen gün bundan dert yanıyordu. Hamileyken hep mozart dinletmiş, 5 yaşında çocuk arabaları ile oynarken uykulaaarr haram olduu gençliğim bak talanda oldu yu söylüyordu 🤦🏼♀️😂😂
frigyalikibele Busraae mahallenin en mutlu bebeği kitabında okudum. yapılan araştırmada zeka üzernde bir etkisi yok yazıyordu
Tbakc Güzelim kuran i Kerim dururken anlamıyorum bu batı hayranlığını çocuğu omdan başka ne uysallaştırır kötü anneler lütfen bilinçli olalım günde bir saat dinletelim bırakalım bu batı hayranlığını benim anlamadığım Mozart’ı çocuk nasıl anlasın kuranı da anlayamayacak ama en azından kulagına şimdiden giden en güzel ses o olsun
Busraae Tbakc Kuran dinletmedigimizi ne biliyorsun? Bak bakim Kuranı kerim yerine mozart dinletsem mi diye sormusum bilip bilmeden konusmayın Allah askına ya
ZAsk Tbakc Kuranı Kerim dinletmeyen kötü anne mi? Böyle söyleyemezsiniz. Çok çirkin bir söz. Dini, kitabı siz mi öğreteceksiniz? Siz iyi anne dğeri kötü öyle mi? Lütfen özür dileyin. Kuran yazarken k büyük ayrıca!
Slinn Mozart felan anlamam da kırmızı balık ve baby shark favorim ben bile sevdim hergün dinliyoruz kızımla😄o da içerden karşılık veriyor😂
anneee Busraae çok dinledim hamile ilden şükür akıllı bi kızım var maşallah 🧿 ama maalesef sakin diyemem onu da hamile iken eşim hep görevde oluyordu çok stresli bi gebelik yaşadım ona bağlıyorum