Nunovruz Merhabalar hamişler ve anneler 🥰 Böyle bişey duydum ki, hamilelikte dikiş örgü yapmak bebek için zararlıymış. Amma nette böyle bir infoya rastlamadım. Mantıklı açıklamasını da bilmiyorum. Siz duydunuz mu? Doğru mu acaba? 🤔🤔
canimoglum53 Nunovruz ilk defa duydum ben şok🙄 daha neler duyucaz acaba :) eskiden analarimiz ninelerimiz birak orguyu neler yapiyormus hey yavrum heyy bizde ay ona elimi sursem ne olur diye dusunuyoruz. Bence mantikli bir aciklamasi yoktur canim ama yinede arastir istersen :)
defne55 Nunovruz inanma öyle şeylere bacım psikolojin bozulur valla her şeye inanıp araştırırsan sal gitsin :)
Kizkalesi Nunovruz sebebini bilmiyorum ama benim annemde hep derdi hamileliğin ilk zamanları kollarını çok yorma bebeğe zararlı diywe
Heisenberg Nunovruz İğne şiş gibi sivri aletler ele batınca tetanoz riski olabilir falan diye mi acaba? Yani bilimsel yaklaşmaya çalışıyorum ama nerden tutsak elimizde kalır bu konu. :)
Nunovruz Heisenberg ben de gözlerle ilgili bişey ola bileceğini düşündüm gözlerimi zayıflatır başka bişey düşünemedim 😁
Kizkalesi Nunovruz ben yapıyorum da öyle çok yapıp kollarımı yormuyorum. Eskilerin Bi bildiği vardır 😂
_busra Nunovruz ben hamile kaldığımdan beri elimden örgüyü düşürmüyorum eğer öyleyse yandık😂 şaka bi yana bilimsel bi açıklaması olacağını da hiç sanmıyorum sadece yorulmamak adına söylenmiş olabilir 😂
Trkancey Nunovruz ilk kez duyuyorum, çok da saçma geldi açıkçası. Örgü örmeyi çok severim bu hamileliğimde fırsat bulamadım pek ama diğerlerinde elimden düşmezdi. İlginç geldi bana, hiçbir dayanağı olmayan bir söylenti...