Selam kızlar ha bugün yazarım yarin yazarim diye diye sarekuşum 1 ay 6 günlük oldu anca vakit buldum😊
Size efsanevi süper mükemmel harikulade geçen normal doğum hikayemi anlatmaya geldim🤗
Günlerden salı günüydü ben 37+5 idim ve çorludan istanbula geleli 3 gün olmuştu.
O gün anneannemde kaldim sabah duş alip carsiya alisverise ciktim
Aksam saat 8 oldu anam bende bi ateş cikti bi üşüme geldi tir tir titriyorum😢
Annem hemen hastaneye gidelim dedi sancaktepe ilhan varanka gittik.
Ates üşüme vs bunlari gectim suyumun sinirda oldugunu ve bebegimin gelisiminin 34 haftalik oldugunu ayni zamanda gelisimin durdugunu ogrendim😢
Pazartesi afiyet hastanesinde doktor demisti ama niye hic corludakiler gelisim geriliginden bahsetmediler.
Neyse dogumu baslatmamiz lazim hemen dediler fakat sarekuşun küveze girecegini ve hastanede yer olmadigini soylediler😢😢😢
O sirada eşimi arayip haber verdim ben doguma giriyorum hemen gel diye.
Bizi ümraniye egitim arastirmaya sevk ettiler bizde bavullarimizi alip ümraniyeye gectik.
Ümraniyede demesin mi küvezde yer yok😢
Burda dogum yaparsan bebegin baska yerde küveze yaticak dediler.
Zeynep kamil yada numuneye gidin dendi.
Aradik oralardada yer yok
Bende mecbur artik dogum yapayim da bebegim nerde kuvozde yatarsa yatsin dedim ve acilde kan idrar tahlili verdim 2 saate cikti idrar o zamana kadarda esim geldi corludan.
Sonra dogumhaneye ciktim herkes beni ugurlarken hem sevincli hemde buruktu tabi ozellikle annem aglayarak beni yolladi cunku sancim yoktu suni verilicekti.
Girdim dogumhaneye şok oldum doktor bana feyza sen mi geldin dedi😕
Dogumhanede nobetci doktor kurban bayraminda acile gittigimde benimle ilgilenen doktordu ve saka gibi hemen tanidi😊
Neyse oda dedi gelisim geri kilosu 2.600 gorunuyor suyun sinirda dedi yatisa gectim hemen. 2 saat sonra suni verildi saat sabah 7de.
Alttan fitil seklinde verildi. Yatiyorum nstye bagliyim fakat surekli tuvalete gitmek istiyorum surekli çiş geliyor hissiyati var. Sancilar basladi saat 11 oldu artik dayanamicak gibiyim sancim var surekli idrara gitmek istiyorum artik dedim ki aileme soyleyin beni ozele gotursun ben sezeryan olucam.
Ailemle gorustum afiyete yada camlica hisara gidelim dedik fakat annem kuvez durumunu ogrencem filan dedi.
Neyse annemler arastirip ayarlayana kadar saat 2 oldu ve benim sancilar 5 dk bi gelmeye basladi. Ve asiri derecede kanamam vardi.
Sare kanala gelmis tabi he birde surekli kafaya uyruk nstyi cikartip tuvalete gidiyorum illallah ettiler artik benden😂 saat 1 gibi fitil elime geldi nasil korktum noldu diye acikliga bakildi 5 cm dediler ve 5 dk sonrada suyum geldi.
Az geldi ve şunu soyleyim suyu hersekilde anliyosunuz korkuyodum bende ya banyoda gelirse filan ama bu bambaska.
Neyse saat 2 oldu sancilar 5 dk dustu aileme denilmis dogum basladi biz onu sevk verirsek yolda herhangi bisey olursa sorumlu degiliz diye bizimkiler korkmus tabi iptal oldu benim sevk isi.
Sancilar 3 dk ya düsüyo ve adetâ öğrüyorum😂😂
Beni baska bi odaya aldilar. 2 bucukta ve yatakta secde pozisyonu yaptirdilar. Hemen apar topar catala ciktim etrafimda 4 5 kisi cunku sare geliyodu. Ikin dedi ebe sanki buyuk tuvaletin var kabizsin guzel nefes al ver ikin dedi😀
Aciklik en son 8di.
Saat 14.44 oldu
Ve 3.ikinmamda sarekuş geldiiiiiii😍
Ay o kadar guzeldiki ayyy dedimki o an ben 4 5 tane daha dogururum😀
Sütüme baktilar geldi hemen o esnada dikiyolar ama cok aci cektim yani şöyle soyleyim dogum kolay gecti ama dikiş esnasinda biraz aci cektim kolay degil anne olmak cennet ayaklarimizin altina seriliyo illa aci cekmem lazim dimi😊
Sareyi gosterdiler dikis aninda ayyyy ayni kaynanam😂😂😂
Saat 4 bucuk oldu sareyi verdiler kucagima ailemin yanina gittik hemsireyle.
Odaya gectik filan 2 gün sonra taburcu olduk. Bugun 36 gunluguz cumartesi corluya gidicez.
Neyse demem o ki kizlar gercekten dogum korkukucak bisey degil hele suni sanciyi ay burda bi abartmislardi hicte zor degil valla ki benim canim cok tatli.
36 gün ve vajinam sükürler olsun eski haline döndü dikişten eser kalmadi.
Öyle😊
Benden bu kadar cok konustum😂
Happy kidste arkadas dogum hikayeni yazmadin dedi de ordan esinlenip geldim sagolsun varolsun.
Bu arada yaziyi 4 saatte yazdim😂
Sare duru hanimin bugün huysuzluk üzerinde.
Hee birde kaynanama degil esime benziyor artik😍
[url=
http://hizliresim.turkiyepanel.net/upload/f2d2f684-IMG-20190906-WA0005.jpeg][img]
http://hizliresim.turkiyepanel.net/upload/f2d2f684-IMG-20190906-WA0005.jpeg[/img][/url]
Burda 2 günlüktü bi maşallahinizi aliriz❤❤❤