ilkinn https://www.resimag.com/i/a5e1c65c55d Sizin sancılarınz nasıl kızlar doğum yakın görünüyor mu gerçektenn
Elmiramm ilkinn kaç. Haftalık sın cnm ay ben de artık doğurabilir işim bölümüne gelmeyi çok istiyorum 🤗
ilkinn Elmiramm 38 haftalığım canımm. Senin kaç haftalık 😊 valla zaman öle Bi geçiyorkii anlamıyorsun ama son ay geçmiyo 😂
Tce65_ ilkinn bende de 4 gün önce 20 dk içinde 4 defa sanci oldu 40 50 lileri gördü 36 hftaligim bugün gittim sanci çıkmadı 🙄
ilkinn Aydemira fazla demedi ama sancıların çıkmaya başlamış dedi. 36dam beri var zaten ama bu sefer sık çıktı. Bebek de baya aşağıya kanala inmiş. 2,3 güne artıp doğum başlayabilir dedi
Busrabusra123_ Kaç haftaliksin cnm gayet normal sancılar benim hep 100 80 70 çıkıyor hala birseyyok yarin kontrole gidecem
ilkinn Busrabusra123_ 38 haftalığım canım. Hımm bilmiyorum ki doktorum öyle söyledi. Sancılar çıkmaya başlamış bebek de baya aşağıda doğumu tetikleyebilir 2 3 güne dedi
tugbadm ilkinn canım bebek nasıl aşağı iniyor yani sen hissediyor Musun ben 30 haftalığım inmiş olabilir mi bu arada gün içinde karnıma ağrı giriyor çıkıyor
ilkinn Tce65_ çok sinir bozucu bu durum. Ben de 36da çıktı doktorum dedi işte haftaya kadar doğurmazsan şu gün Görüşürüz dedi ben bi heycanlandım fln aha geliyo heralde dedim. Bu sefer de böyle olmaz umarm 😅