Kumru_ Kuzeyaras Yani haklısınız ama ilk aylarda çok mide bulantısı yaşadım sonra geçti şimdi yine var yemek yapicak kimsem yok yapsam da kemdim yiyemiyorum mecbur kalıyorum ama temiz yerlerden yemeye çalışıyorum. İnşallah bi zararı olmaz yavruma🙏İnan yoksa aç kalicam🙈
Kuzeyaras Kumru_ senin durumun farklıymış ben çalışıyorsun ve kendi isteğinde keyfe keder sandım da ondan yazdım Allah yardımcın olsun canm çok dikkatli madem
Tospagam Ksenanur ya abartmayın bu kadar sürekli olmadığı sürece nolacak ki zaten hamilelikte insan düzenli besleniyor ama siz kendinizi böyle kasarsanız bu hamilelik size çok zor geçer ara ara kaçamaklar olabilir bence ben 37 haftalık hamileyim çok şükür bebeğim sağlıklı da kilosu da yerinde kendini kasmamak önemli 🙏☺️
Ikbalper Ksenanur birşey olmaaaz🙅♀️ Ben ara ara tüketiyorum 🤗 doktorum çocuk İçin kısıtlamıyoruz aşırı kilo alımını önlemek için tüketmemenizi öneriyoruz dedi 👍👍
EbruCnr Ksenanur her gün yenmediği için bi sıkıntı olmaz canım. Ben ilk hamileliğimde kendime kota koymuştum. Çok çok canım istediğinde ayda 1 yiyiyordum. Hamburger ve çiğ köfte çok sevdiklermdendir 😊
online_mom Ksenanur bende cesaret edemıyorum cok canım ıstemesıne ragmen.hamburger istedıgımde daha bılındık ve marka yerlerden yıyorum ancak.eşimde zaten sorunlu o konuda.birde midem hassas o yuzdende korkuyorum 🙄 bı dogurım iki menu birden yiycem ama 😂🙈
Morcivert0401 Ksenanur kiz ben cok yedim ozellikle hamileliğin sonlarına dogru hic bisey olmadi sadece kilo aldim😂😂
Yavuzum1202 Hamiliğin ilk aynında cok canım istemişti her yediğimde çıkardım vücudum resmen kabul etmıyor 2 çocuğum da da nezaman yesem mide bulantısından ölüyodum sımdı cok az yiyebılıyorum sadece hamburgeri ne kolayı nede patatesi yiyemıyorum
Elif_t Ksenanur birçoğumuz yiyoruz canım korkma ben de yiyorum ayda bir iki kez 🙈 Abartmadıkça sorun olacağını düşünmüyorum 🤗
Civcivim_34 Ksenanur ayy benim de canım çok istiyor ama yeni taşındığım yerde yok 😔 olsa da yesem keşke