Tugceee123 Feridje ben ilk aylarda hep eksi ve ferah yiyecekler yedim son 5 aydır da tatlı ne varsa yemek istiyorum bebişim erkek 🥰
Feridje BilgeKaganVeAnnesi ilk 3 ayimda hic tatli yemedim amma simdi ara ara yiyom amma yine tuzlu tursulari cok seviyom cokbyiyom
Aysel_bilgekaan BilgeKaganVeAnnesi benimde ilk ekşi sonra tatlıya döndük 24+4 üz ve sanırım aynı isimleri koyuyoruz😆
Sedahatun BilgeKaganVeAnnesi valla benim de kızım olacak ilk başta ekşi acı çekiyordu canım şimdi sonlara doğru çok tatlı çekiyor☺️ İnşallah bunun cinsiyetle bir ilgisi yoktur alışverişi bitti her şey pembe 🙄😅
BilgeKaganVeAnnesi Feridje yanlış yapıyorsun canım tursudan uzak dur sakın yeme hele bide tuzluysa tansiyon neyi çıkar allah korusun
BilgeKaganVeAnnesi Feridje canım ben 37 haftayim 😍 oğlum olcak 😍 11 haftalikken öğrendim ben cinsiyetini 😍
Sabirsizanne16 20 haftalık gebeyim.Erkek olacak benimki de.Hiç tatlı yiyemedim,tatlı yediğimde kusuyordum. Hep tuzlu yedim,ekşi yedim. Yeni yeni tatlı yemeye başladım.Ye tatlıyı çıkar hakkıyı çok tutmadı gibi😆
26mrv Feridje benimde ilk zamanlar hep eksi tuzluydu şuan yavaş yavaş tatlıya dönüyor ama ben kendimde tatlıyı çok severim zaten ama halada eksiyi bırakamıyorum 22yiz bizde 😂
Mucizebebegim3 Feridje Benimde baslarda eksi cekiyordu simdi tatli cikolata ama daha cok erken benim cinsiyet icin 😊
Feridje BilgeKaganVeAnnesi saliqla kucagina alirsin insallah ben 23 tam yaptim bugun bende 11 hafda 6 gunumde erkek dediler 15 hafdamda bidaha dusdum yine erkek dedi ayni yerde dusmedim farkli yerlerde dusdum