ycllksa Göbeğimin hafif sol alt tarafı şiş uyandım . Çok şiş değil ama acı sızı yok niye olabilir gaz da değil ? Bu arada 16+4 üz 17. Haftanın içindeyiz yani.
minnos6 ycllksa ya benimde sağ tarafta olmuş bugün dikkatimi çekti merak ettim neden diye böyle göbeğinde eğrilik varmış gibimi duruyo
Dilankenger ycllksa toplanmıştır belki bebiş . bazen öyle oluyor hareket edince düzeliyor . korkulacak bişey yok
Tamam Açtığınız başlık içerideki yazı ile alakalı olmalıdır. Örn: Acil, yardım, kızlar bir bakınn şeklinde tartışma başlığı açmak yasaktır.Bu nedenle postunuzun başlığı içeriğe uygun olarak değiştirildi.Lütfen açacağınız konularda başlığı uygun seçin.Teşekkürler.
Dilankenger ycllksa ben 16+3 teyim hareketlerini hissediyorum. Böyle toplanma da bazen oluyor taş gibi sertleşiyor göbeğimin kenarına . uzun sürmüyor geçiyor hemen
Dilankenger ycllksa ben 16+3 teyim hareketlerini hissediyorum. Böyle toplanma da bazen oluyor taş gibi sertleşiyor göbeğimin kenarına . uzun sürmüyor geçiyor hemen
defne55 ycllksa bebek toplandığı için öyledir bebeğin toplanması için hareket hissetmene gerek yok bende hareketini hissetmiyordum ama kafasını kasığıma yerleştirince kasığım şişiyordu
Esesen minnos6 ondandır😂33+3 teyiz genelde sağımda kasık karın arasında sağ taraf çatladı sol taraf normal😂
minnos6 Esesen hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun inş birşey kalmamış biz daha yolum başındayız😍😍
Esesen minnos6 ay gerçekten bir şey kalmadı. Korku, gerilim, umut böyle karmaşa yok😂 allah size de göstersin inşallah