Slmmrb Arkadaşlar çok rahat yürüyüş yapıyordum. Fakat 1 haftadır kalçam ağrıyor yürürken. Kısa kesmek zorunda kalıyorum. Hem sol hem de sağ tarafta ağrı var. 16 haftalıgım. Normal mi sizce🤔🤔
Merve_aras Slmmrb Slmmrb Normal canım ama daha 4 aylıksın çok yürüme gün içinde sadece yarım saat 1 saat yürüyebilirsin
ipekveannesi Slmmrb 25+2 günlük hamileyim 1 aydır kalça ağrısı çekiyorum ne rahat oturabiliyorum nede uzanabiliyorum hep sağ tarafı ağrıyor incitmediğime de eminim annem ve yakınlarım ağırlık o tarafa biniyor çok normal diyorlar ama bıktım şu ağrıdan
Luisluis Ben de 12 haftadayım sol kalçamın ağrısından ne yürüyebiliyorum ne yatarken dönebiliyorum çok kötü birşey ya bilmiyorum normal mi ve ne yapmak lazım
Slmmrb Luisluis 12. Haftadan sonra ben iyileşmiş tim. 1 aydır çok rahat yürüyordum. Gene başladı işte
Slmmrb Dilankenger hadi yavvv :( sen kaç haftalıksın? Tam da bu hafta sonu gezmeye gidecektik. Nasıl gezcem bu ağrılarla bilmem. Dinlene Dinlene artık
Dilankenger Slmmrb ben 16+3 teyim . benim hamilelikten önce de vardı . çalışırken oturamıyordum otursam kalkamıyordum. Hamileliğimin başından beri yoruldukça ağrı artıyordu . şuan sanki iki katı artıyor şimdiden ev süpüremez oldum 😟
Ilknur_emin Slmmrb rahim büyüyor büyüdükçe vücudumuz agirlasiyor organlara baskı yapıyor bundan dolayı dengemiz alt üst oluyor. O yüzden normal.balm
Dilankenger Slmmrb ev çok kirleniyor ama eskisi gibi temizlik yapamaz oldum . kayınvalidem yakın ama bana bir yardımı dokunmuyor annem olsa bu kadar zorlanmazdım
Slmmrb ipekveannesi bazıları hamileyken fıldır fıldır geziyorlar. Ama bünye yapısı sanırım. Bizim ağrılı geçiyor :( umarım senin de ağrıların geçer en kısa sürede canım
Dilankenger Slmmrb eşimde rahatsız . ve vardiyalı çalışıyor . gece çalışıyor gündüz uyuyor haliyle. Bakalım sonu ne olacak