Tugbagns Merhabalar 34+4 haftalık gebeyim ve dolgulu bir azı dişim vardı dolgu yarısı düştü ve dişimin arası açıldı 1 aydır ağrısını cekiyorum bebeğe zarar gelir diye doktora gitmedim ve bugün diş etimin şiştiğini ıltihap kaptığını gördüm sizce ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz ??
Esraannee Tugbagns 6.aydan sonra kesınlıkle hıcbır mudahale yapılmıyor dogumu tetıkledıgı gerekçesiyle. Bende gittim ama hıcbısey yapamadılar.
Essdmr Tugbagns Benimde gömülü 20 lik dişim ağrıyordu ağrı Bi şekilde çekiliyordu iltihap yapıp boğazımı şişirincr ağzımı açamaz hala geldim. Doktora gittim antibiyotik yazdı 2. Kutuyu kullanıyorum daha yeni indi şişi
Fidan3594 Ben diş tedavisi devam eder diye biliyorum. Ama gideceğiniz doktora ve kendi doktorunuza sorun en iyisi
Tugbagns Esraannee Anladım doktorumdan da belirli tedaviler yapılabilir diye izin kağıdı almıştım ama bu seferde birşey olur korkusuyla gidemedim doğumuma 1 ay var daha ağrısı 2 gündür çok şiddetli yarın gidicem diş doktoruna inş birşeyler yaparlar.
Esraannee Tugbagns gittiginiz hastahanede diş bolumu varsa oraya gıdın orası yapabilir bıseyler kadın dogumcunuzla ortak karar