sevval55 MuziceAnnesi ben canım 3. Ayımda kaldım kullandıgım ilk aydada adet duzenim 45 ten 28e düştü
Ikbalper MuziceAnnesi ilk ay kullandım canım🤗 aynı ay içinde 2 kez regl oldum ve korkup bıraktım içmeyi. Sonraki ay regl olmadım hamileydim 🥰💕
Sabirsizanne16 Ikbalper 4 ay kullandım.Bence kullanırken bi ara aynı ayda 2 kez adet oldum.Demek öyle bir etkisi olabiliyor
Sabirsizanne16 Merhabalar.Ben inofolici 4 ay kullandım.Hem de çok düzenli.Ama inofolic kullanırken hamile kalamadım.Sonra kadınlarkulubünde bi posta denk geldim.Pharmaton ve folik asit kullanmaya başladım.eşim de pharmaton,zinco ve l carnitin kullandı.İlk döngümde hamile kaldım.1.5 yıldır hamile kalmaya çalışan kuzenim de bunları kullanarak benden 1 ay sonra hamile kaldı.Demem o ki inofolic kullanın tabi ama olmazsa uzatmayıp bunu deneyin.Hiç bir zararı yok.Allah isteyen herkese versin
Ikbalper Sabirsizanne16 🤗 çok korkmuştum hamile kaldımda düşük yapıyorum sanmıştım🤭🤭 yumurtanın hızlı gelişmesini sağlıyormuş o yüzden galiba ☺️