Natlus Ezgimrt1 26+4um dun gttim 800 gram dedi. Zaten 800 1000 gram oluyormus bu haftalarda gayet haftasyla uyumlu dedi ama bazen genetik olarak da 1600 olan varmis normalmis yani.
[silindi] Ezgimrt1 canım 27 de 1 kiloydu şimdi 28 normal doğum düşünenler çok kiloya takılmasınlar 3 kg a kadar çok rahat doğuyor sonrası yırtık kesi dikiş :(
aslimutlu1 Ezgimrt1 24. Haftada 719 gramdı . Şuan 26 haftalık olduk , kontrole var bakalım ne kadar oldu
Ezgimrt1 Natlus evet canım her bebeğin değişiyormuş zaten ama yine de merak ettim rabbim sağ Saglim kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻
Mervenurysr Natlus 26 haftayken gitmiştim tam 800 gramdı bebeğimin küçük olduğunu söylemişti dr um 😌 Şimdi ne durumda 2 hafta geçti bilmiyorum
Deletedmom0033 28+0 da 1319 du canım ama özeldeki doktorlar kilosunu fazla cıkartıyor diyor akrabalarım o yüzden bilemiyorum canım fazla mı eksik mi
Aysezeyneb Koray33 benim de 28+1 de gittiğimde 1200 gr dı gayet normal demişti hızlı kilo aldıkları dönemdeler 2 hafta önce 800 gr dı 😃
Natlus Mervenurysr canim bilmiyorum ama bana haftasyla gayet uyumlu bebek dedi gayet iyi oldgunu soyledi. Asil bundan sonra kilo alacak bebek. Cok takilma su kilo isine ben takilmiyorum cunku son zamanda bebek cok dha guzel kilolar aliyor
Mugge_1 Ezgimrt1 canım ben 28+6 da gitmiştim 1.230 du. Şıan 30+0 ım daha doktorum görmedi ama 1.500 olmuştur diye düşünüyorum
Saskinanne1 28+5 'de 1800 demisti doktorum. Bende özele gidiyorum, sezeryana yöneltmek için mi fazla diyolar diye dusunmuyor degilim 😀