Derya0707 Selime13 çipura ya da levrek tükettim canım hamileliğim de dip balıklarının tükwtilmemesi gerekiyor
Natlus Selime13 Hamilelikte yenmesi gerekn baliklar palamut hamsi istavrit uskumru doktorum bana bunlarin disinda tuketmememi soyledi benimde canim cok barbun istedi ama yemedim. Dikkat etmek lazm.
Hatice_mustafa Selime13 Alabalık ve hamsi yedik bebeğim için çok faydalı için rahat etmiyorsa doktoruna sorabilirsin canım ama oda balık ve bebeğinizin gelişimine aklına herşeye iyi geliyor yiyin bence
Sslnry77 Natlus doktor bana hiç bu konuda bişey söylemedi ilk kez duyuyorum saydıklarınız dışında yersek ne oluyor ?
Mucizebebegim3 Sslnry77 Doktor bana bali ye diyor isim vermiyor valla banada tuhaf geldi ..Omegasi yuksek olani ye dedi ama su bu demedi ..Analarmiz hersyi yerdii hey gidiii
Natlus Sslnry77 canim.ben doktoruma demistimki barbun yemek istyorum canim cok istyor barbundada civa orani baya yuksekmis bebege iyi gelmez dedi. Elime yazdi kagida verdi bunkar disinda tuketme diye.
Selime13 Hatice_mustafa canım sana bı soru daha sorucam mesela yoğurt yedikten kaç saat sonra balık tuketiyorsun
Hatice_mustafa Selime13 Canım en az 7- 8 saat bunu nasıl acikliyabilir sabah kahvaltıda yoğurt yedin akşam yemekte balık yiyebilirsin ben 5-6 saat diye de duydum ama her bunye farklı ona gore dikkatli ol
Natlus Selime13 canim sut urunleri yedgim gun balik yemiyorum yada balik yedgim gun sut urunleri tuketmiyorum. Cunku bir arkadasm zehirlenmisti korkuyorum.
Selime13 Hatice_mustafa canım ben dün 3 te yedim bu aksam yiycem bide üstünden 25 saat geçti ama hala takintiliyim 🙄🙄🙄🙄
Hatice_mustafa Selime13 BISEY olmaz canim esiniz alacaksa balığı taze almasını isteyin sorsun ama çok olmuş bi sıkıntı olmaz o kadar takmayın kafanıza bebeğinize ve kendinize balığın faydaları saymakla bitmez .