Gullcha Kizlar bu belirtiler ne zaman başlar dün atesim falan vardi acaba yinemi yumurtlamami göruyorum diye test yaptim cok cok silik cikti yani yumurtlama yok. Yumurtlamamin ustunden 6 gün gecti sadece goguslerime dokununca biraz goguslerim agriyo ateşim var ama sanirim grip mi artik nedir yoksa vucut isim yukselmez ne zaman başlar erkenmi belirtiler icin daha 😍
mbusra06 Gullcha bunu bende merak ediyorum ve bugün çatlama görmeyi umut ediyorum 🙏 post üstte dursun diye yazdım takip edeceğim 😊
Maviss1 Gullcha ben hamileliğimi adetime 4 kala öğrenmiştim mide bulantılarımdan şüphelenip test yapmıştım
Gullcha mbusra06 sagol tatlim valla bende buyuk meraklar icerisindeyim insallah bol bol yorum gelir 😍
Gullcha Maviss1 bariz bir mide bulantisimiydi canim valla benin sabahlari ac oldugumdan cok hafif bi bulantim olur ama bi lokma alsam gecer 😄 dun saat 8 de uyudum sabaha kadar hastami olcam nedir yataktan cikasim gelmedi atesimde vardi hayrolsun insallah 😊
Gullcha Maviss1 gozun aydin canim benim saglikla kucagina al insallah banada dua eder misin ismim Haticegül bir hafta sonra insallah bende guzel haberler alirim 🐣