Tazeanne33 2 gündür sağ böbreğim ağrıyor acaba hamilelikten gelişen bi durum mu yoksa hastalık mı ? Bu arada 19+5 haftalığız
Bsraermis8 Tazeanne33 merhaba ✋detayli ultrasonda doktor bana bakmıştı . Sağ ve sol tarafima bakalım büyüme var mı demişti . Demekki bebek büyüdükce olan birşey ama net bilgim yok tabi .
frigyalikibele Tazeanne33 20.haftada sağ tarafında ağrıyla hastaneye gittim apandisitmis ameliyat oldum
Mr1517 Tazeanne33 Bende çok ağrılar çekmiştim temiz çıkmıştı ama baktırmakta fayda var doktorunla görüş canım geçmiş olsun 👋🏼
AlperNural Tazeanne33 Benimde sag bobregim agriyo bobrek geniwlenmem var 3cu derece..40 haftaligim..Ulturasona duwmende fayda var
Sirin_beyza Tazeanne33 canm bebek büyüdükçe vucudun susuz kalıyor böbrek ağrısı bende oldu çok su içip kendimi ayaklarımı sıcak tutup çorap giydim gecti sende dene rahatlarsın benim belimede vurdu ağrısı böyle çözdüm anca
Guldenece_2525 Tazeanne33 hamilelikte çok sık rastlanan bir durum canım böbrek genişlemesi ...doğumdan sonra geçiyor ama..bir dr gitmende fayda var..
rukiye-02 Tazeanne33 hamilelikte sağ böbrek genişler hamileliğe bağlı bi durum bu üşğtmemeye dikkat et bide sağ tarafına yatma