Dilanozbeyuce Kızlar iyi geceler her gece yatağa girdigim an ayak ağrısı basliyo beni benden aliyo uykum var ama uyuyamiyorum aynı şekilde elimdede agri oluyo gece oldu mu sinyal veriyo resmen baslasim diye napcam bilmiyorum aranizda bu sorunu yaşayan var mi neden oluyo bilmiyorum
frigyalikibele Dilanozbeyuce hamilelerin temel sorunlarından birisi. huzursuz bacak sendromuna dönerse kötü. buz koyuyorum ben
BirHamile Dilanozbeyuce Bendede vardi özellikle geceleri yatarken uykumdan uyandiriyordu bacagimdaki kramplar.. Magnezyum eksikliginden olabilir ben magnezyum tableti kullaniyorum ve agrilarim gecti cok sükür
Dilanozbeyuce frigyalikibele ayaklarim feci durumda ya ben soğuk suyla yikiyorum o an rahatlyo sonra yeniden baslyo
frigyalikibele Dilanozbeyuce yarım saat buz koy geçer. magnezyum kullanıyorum ben ama yine de oluyor bazı geceler
BirHamile Dilanozbeyuce Doktor önerdi.. Bebek büyüdükce senden aliyor vitamini o senden alinca senin vucudunda eksiliyor o yüzden kramplara sebeb oluyor.. haplarla takviye etmek gerekiyor bana gercekten iyi geldi