Burcumunannesi 36+4um 10dakikada bir cisim geliyor hiç yapmamış gibi yapıorum normal mi? Bu Bi de bebek hareketli kasigimdqn ikidir hafif çıt sesi geldi. Nedir bu?
Dera Burcumunannesi 33+1 iz surekli wc ye gidiyorum, yatmadan bi gittim, uzandim tekrar geldi 😑. Bide çıt çıt diye sesler bazi bebekler hareket etmeden ki eklem sesleriymis, benim ki oynamadan hep çıtlar, annesinin dizleri gibi çitliyo herhalde diyorum 😁
frigyalikibele Burcumunannesi aynen ya tuvalette yaşıyorum resmen . 2 günde tuvalet kağıdı bitiyor. Bebeğin başı idrar torbasına baskı yaptığı için oluyor
Sarem Burcumunannesi bende öyleyim kuzum hatta akıntımda çok. Birde alt bölgede bebegin kafası birşeye zorluyor gibi kasılmalarımda dün geceden beri çok sizce doğum yakın mı ?
MrsAkkurt Yanlız değilsin emin ol 👍🏻 Bende öyleyim her gece 34+6 olduk bizde sürekli tuvalette yaşıyorum
Hanife96 Bende 34 +4 oldum daha simdi gittim geldim allah'ın izniyle bi doğursak rahatlasak geceler zindan oldu gercekten
YesimOzan Tuvalet mi aman tanrım gece nerden baksanız 10 geçmiştir gitmem uyutmuyor bazen sinir oluyorum 37+5im