Aysegul_aslnby2008 Hanımlar ilk öğrendiğimden beri sık idrara çıkma, uyku hali, göğüslerde hassasiyet ara sıra kasıklarda batma ve kuyruk sokumumda ağrı yaşıyorum ama hiç miğde bulantım olmuyor 9. Haftama girdim normal mi ?
Elif_t Aysegul_aslnby2008 ben de sadece 5. Haftamda mide bulantısı yaşadım canım. 15. Haftamdayım. Herkeste olmuyor bulantı kusma gayet normal şanslıyız şükür😊
Busraa32 Aysegul_aslnby2008 37+4 haftalık olduk mide bulantısı kusma hiç yaşamadım sadece geçtiğimiz ay üşütmeye bağlı ishal kusmam oldu hamilelikle ilgili hiç yaşamadım 😊
Aysegul_aslnby2008 Selufkaa şükür tek değilim 🙈 yorumlara göz attımda kendimden şüphe etmeye başladım resmen
Selufkaa Aysegul_aslnby2008 şanslıyız canım kesinlikle ❤️ Karnım da çok çıkmadı kilo da öyle almadım hamile arkadaşlarım benimle aynı haftada olanlar uyuyamıyor kasılmalardan vs benim çok güzel geçiyor şükür 37 haftalık oldum bile
Aysegul_aslnby2008 Busraa32 tek değilmişiz valla hanımlar 🙈 miğde bulantısı sağlıklı gebeliğin belirtisi diye herkes yazmış o sebeple korkmuştum
Ozlembjk Aysegul_aslnby2008 3 hamilelik gecirdim cok şükür benimde olmadi hic birinde bazen esime diyordum hic benden cekmedin hamileligimde😂😂😂
Aysegul_aslnby2008 Ozlembjk ayyy en güzeli aslında ama işte kulaktan dulma bilgilerle kendimizi strese sokuyoruz. Herkes miğde bulantısına sağlıklı gebelik belirtisi yazmış biran korktum 😟
Busraa32 Aysegul_aslnby2008 o zamanlar bende korkmuştum bi sıkıntı var diye ama şükür çok iyiyiz sadece tek döküntü hareketlerini hissedene kadar hep bişey mi oldu ki iyi mi ki diye düşünüyorsun 😊
defne55 Aysegul_aslnby2008 mide bulantısı yaşamamak veli nimet gibi bisey heralde çok güzel keşke bende yaşamasaydım dua et bu haftalardan sonra da başlamasın çünkünüm o mide bulantısı normal bulantiya benzemiyor ve insanı öldürmüyor süründüyor😂😂