2cocukluanne Ben kızımda cok sivilcelendm dokuz ay kustm hersyden tiksindm şimdi oğlum olcak tam tersi güzelleştin diyorlar cildm prüzszleşti bulantım da az oldu tansiyonda dolayı oda.
Denizgumuskaya Busra006 allah sağlıkla kucağına almayı nasip edsin canm insallah 🥰👶🏻👶🏻 ... biz de keşke bebeği görseydik 😪😔💔 kese kese içinde yolk sac ama Bebek yok çok korkuyorm ya bulantım fln da var ama boş gebelik de bulantı kusma olurmus 😭
Busra006 Denizgumuskaya Allah razı olsun canım hepimize nasip etsin 🤲🏻💕 Hiç üzülme görünür inşallah daha erken oldugu için gözükmüyor olabilir geç döllenme olabilir strese girme hiç 🙏🏻
Elif_t Denizgumuskaya oğlum olacak inşallah. Sadece bir hafta bulantım oldu. Canım hep tuzlu istedi. Sivilcem çıkmadı. Bir tanıdığımın da 7 ay bulantısı olmuş ama oğlu oldu. Çok doğru değil sanırım bunlar 🤷🏻♀️
Gerginanne Denizgumuskaya genelde kız bebeklerde daha bulantili olur erkek bebeklerde daha rahat geçer gebelik derler. Benim oğlum olacak çok şükür gayet rahat geçiyor hamileliğim bulantim falan olmadı çok fazla
Gerginanne Denizgumuskaya genelde kız bebeklerde daha bulantili olur erkek bebeklerde daha rahat geçer gebelik derler. Benim oğlum olacak çok şükür gayet rahat geçiyor hamileliğim bulantim falan olmadı çok fazla