Deletedmom0098 Bebek büyüdükçe ağrınız oluyormuydu şuan 5. Ayımdayım bazen sanki karnım patlicakmış gibi hissediyorum vücudum bana ağır geliyor. Kemiklerim ağrıyor bel ağrısı oluyor 🤦♀️ Bazen de iyi hissettiğim oluyor da
Deniz_1987 Deletedmom0098 bende bugün 5 aylık oldum ve inan kalça kemiklerim ağrıo ve karnım çok sert, nefes alamicak hale geliom ve buyüzden ayaklarımı yükseğe tutuorum yastık yardımıyla ve uzanıorum, bi nevi rahatlıorum sende dene😊
MucizeAnnesi3545 Deletedmom0098 aslında bu aralar magnezyum başlayabiliyo doktorlar canım. İstersen binaonraki kontrollerinde agrıların oldugunu syle magnezyum vericektir zaten onlar cok hafifletiyo
nilly Deletedmom0098 dua et böyle kalsın canım daha fazlası olmasın inşallah. Çok kilo almamaya çalış. Bi kilonun bile baskısı tonla oluyo bele.
38Prens38 Deletedmom0098 o aylarda benimdr oluyor du agrı suan 7 ay oldu daha fazlalastı gemde dönerken falan karın agrısıda oluyo
Hanife96 Cancazim 34 haftalık oldum inanki yataktan kalkamıyorum gece bi gram uyku yok şimdi bol bol keyif yap benden söylemesi