Zuzum_20 Asellinannesi agırlasmaya basladım ben hatta penguen gibi yürüyorum diye bilirim 😂🤦🏻♀️ Tekmelerle uyuyup tekmelerle uyanıyoruz senin nasıl gdiyor
Asellinannesi Benımde cok harektli ama hala kendımı ıyı hıssedıyornm cok cbuk uykum gelıyo cok yruluyırmm😂😂 dün seker yuklemesı yapıldı ve berbatti😟😟
Zuzum_20 ayseenur vitamin olarak ne eksik bende de magnezyum eksikligi var ilk öğrendigimden beri 🤦🏻♀️
Asellinannesi Zuzum_20 ya doktorun başka türlü anlayamayacklarını izah ettı yaptırdım bende hemde ıkı kere yapıldı ılkınde sınırda cıktı tekar ıstendı
Apilhatice Zuzum_20 benim açlık 62 tokluksa 65 çıktı şekerim düşük aç kalmamam lazımmış mutlaka çantamda atıstırmalık biley bulunması gerekiyormuş falan neyseki şekerim çıkmadıgı için şükrediyorum ama yaptırmakta fayda var olup olmadığını bilmiş oluyoruz
Tugbacan Zuzum_20 buun tam 24+6 haftalik hamileyim su bir haftadir bebegim asagiya indi Erken dogum riskim var cok agrili geciyor allah yardimcimiz olsun
Tugbacan Asellinannesi Oluyor canim 24+6 haftalik gebeyim erken dogum riskim varda bebegim asagida oldugu icin agrim cok canim
Zuzum_20 Asellinannesi ne biliyim diyorum saglık ocagında ki hemsire ile de konuştuk aclık tokluk şekerime bakcaklar düzenli sıkıntı çıkarsa yukleme yaptırayım diyorum nedense şeker yuklemesi bana çok uzak geliyor 🤦🏻♀️
Asellinannesi Zuzum_20 yani tabiki en iyisini bilirsin kendin için ama sahlık ocaklarına bu konularda cok guvenmemek lazım doktorun tavsıyesını dinlemeniisterim sonucta bebege zarar verıcek olsa hıc bır doktr bunu göz önune almaz
Zuzum_20 Apilhatice öyle ama bazı doktorlar gerekli bazıları gereksiz görüyor kafamda şüphe oldu tereddüt ettim canım😔
Zuzum_20 Asellinannesi oda dogru bkaalım 21 inde konturolum var doktorum ile detaylı konuşayım bu konuyu ☺️ Tam olarak kaç haftalıksın
Asellinannesi Tugbacan çok geçmiş olsun cnım dualarım seninle allh sag saglım bebgını kucgına almyı nasıp etsn inşallh