Ays007 Asli66_ Bende öyle biliyorum ama sabah uyanırken istemsiz o şekilde buluyorum kendimi sonra hemen toparlıyorum Allah büyük 🤣
Hzlhakko Asli66_ doktorundan magnezyum istersen geçecektir benim o şekilde geçti gerilmemen gerekiyor
Luisluis Ben de malesef belim sırtım ağrıyor diye yapıyorum ama eşim sürekli uyarıyor alışkanlık olmuş yapmamak lazım
Hzlhakko Asli66_ bende olduğunda Araştırma yapmıştım ve hamilelikte vücûd hassas olduğu için eklemlere zarar verdiği yazıyordu
Gulfem07 Benim 25 haftalık maşallah iyiyiz :)istemsiz yani napabilirim.Sirt üstü yatmayın sağ a da yatmayın deniyor ama olmuyor hep sola yatilmıyor ben reflu yastigi aldim biraz yukarida oldugu icin sirt ustu de yatiyorum her turlu yatiyorum sıkıntı yok şükür
Asli66_ Gulfem07 Evet Aynen hep sola yatamiyorki insan Sol tarafim agridi bi ara öyle yat yata simdi Her sekil yatiyorum Cünkü Sol tarafim agriyor artik
ponciklerin_annesi Asli66_ valla aliskanlik canim her sabah uyandigimda geriliyorum , istemsizce oluyor ama yapcak birsey yok ve surskli sol tarafada yatilmiyor ben sag tarafima cok yatiyorum genelde