Peluskaa Arkadaslar merhaba Hamileliğimin en basından beri çılgınlar gibi geniz akıntım var ve buna öksürük eslik esiyor . Afedersiniz boğazımı temizlediğimde tek gördüğüm akıntı🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Ama nasıl öksürük yapıyor anlatamam .. alerjik galiba 😔 var mı benzer sıkıntı yasayan ?
Pcosaragmen Peluskaa ben de aynı dertten muzdaripdim , toz zencefil ,bal ,limon ,sıcak suya karıştırıp gece yatarken içtim ,sirkeli su gargarası ve gün içinde bol su bana çok iyi geldi, dene istersen ,şifa olsun inşaallah ,geçmiş olsun
Dilara25 Peluskaa evet var doktora da gittim polen alerjim vardı zaten bu aylarda normal dedi yapcak bişey yok malesef bitkisele kaldık
Melikezel Peluskaa ben de 23 haftalık hamileyim 7haftamdan beri aynı sıkıntıyı çekiyorum kbb doktoruna göründüm alerji dedi ama hamilelikte tedavisini malesef yapamayız dedi. Yanımda havlu peçete bir de poşetle geziyorum sürekli çıkarıyorum 🤢 afedersiniz ama bazen kusuyorum bile ne yaptıysam fayda görmedim Doğuma kadar çekeceğim sanırım
alyavetuna Pcosaragmen Peluskaa kesinlikle çok ise yarıyor. Mutlaka denemelisiniz 1 kere denemeyle geçmesini beklemeyi günde 3 kere yapın bende adaçayı sürmeden daha hızlı etki ediyor. Bende toz alerjik var öksürüyorum geniz akıntısı mahvediyor kalka4 kalkmaz ilik ballı su içiyorum gargara yapiyorum arkada sin dediği gibi günde bir fincan nane limon içiyorum. Burnuma tuzlu su yapiyorum çok tıkanıyor. Vs vs kendi kendime çözmeye çalışıyorum öldürmez süründürür tarzı bir hastalık malesef yaşam kalit3sjnj çok düşürüyor mutlaka deneyib
Pcosaragmen Bir çay bardağı suya 2 yemek kaşığı elma sirkesi karıştırıp gargara yapın ,aynı şeyi 3 dak demlenmiş ada çayı ile de yapabilirsiniz ama ikisini de icmeyin sadece gargara 😊(adaçayı ılık olacak)
Peluskaa Melikezel aynısı yaa sürekli peceteye tükürmece 🤦🏻♀️ Öksürükten bişey olur mu diye korkuyorum valla 🤦🏻♀️