Aleyyynavefa Kızlar bu iğne yakıyor mu çok ? Yarından sonra 34+5'te doğumum var kalp atislarinin yavaslamasi nedeniyle ...
Ayse_Gul Aleyyynavefa canım ben dünden beri hastanedeydim az bi sancım vardı 2 kere ciğer geliştirici vuruldum bi 10 dk falan yakıyor ama sonra geçiyor
BilgecyLn Aleyyynavefa canım bende vurdurmustum ama üstünden 3 yıl geçti ağrı yanma falan olmamıştı olsa kesin hatırlardım
Aliyee2 Aleyyynavefa korkma canim cok hafif bi agri hemen geciyo 4 kere vuruldum benimde kizimin kalbi yavaslamisti
tugcakkn Aleyyynavefa ben 6 doz vuruldum erken doğum riskim vardı abartılacak kadar bir yanma yok sakın çekinmeyin hatta farklı kişiler farklı günde vurduklarında yanma hissi bile değişmişti
Aleyyynavefa Ayse_Gul basa gelen cekilirmis kuzum mecbur yaptiricam sonucta hayirlisi diyelim Allah yavrularimiza saglik versin☄❤
Sevilypc Aleyyynavefa canım yakıyo evet ama benimki en çok 5 dk sürdü. Hemşire iğne yapılan bacağımı sürekli hareket ettirmeli söyledi bende öyle yaptım ve çabuk geçti. Sağlıcakla kucağına al inşallah bebeğini ❤
Mutlu_E Aleyyynavefa bende vurundum bacaktan vurdular normal iğne gibi acıdı bittikten sonra da 10 dk kadar yeri sızladı korkulacak bişey yok canım ☺️