Cz34 Esesen ama normal otururken olmuştu uzanır pozisyonda değildim ama öyle olursamda dediğinizi uygularım ☺️
Esesen Cz34 kasığına tut ya da dizlerini çek canım. Benimki uzanırken oldu işte. Ya da eğil karnına doğru
Cz34 Elifikraveannesi miniklerimize birşey olmasında canımız yansın ne yapalım elimizden hiç birşey gelmiyor 🤦🏻♀️
Busraae Cz34 korkma canım bende 23 haftalık hamileyim bende de oluyor bastan beri rahimden dolayı sanırım
Deletedmom0019 Bendede oluyordu o haftalarda, nefesimi kesecek kadar siddetli agri birden giriyordu kasiklarima. Hala hapsirirken korkarim o agri giricek diye karnimi tutup hasiririm.. Cok berbat birseydi 🤦♀️
Cz34 Deletedmom0019 hem de ne berbat ama şimdi olmuyor hapşırıyorum bir kezlik olmuştu sanırım kasılmıştım ☺️
Bkoca Cz34 evet bende 15 haftalığım bend e de oluyor sıkıntı yapma canım, okadar ince düşünürsek düşüncelerimizle zarar veririz bebeğe 😊 iyiler iyiler inşaallah
Pinarasil Cz34 bazen mesane dolu olunca daha cok agri yapar herkeste oluo hemen hemen korkma hic bence🤗
Anne1_ Cz34 oluyor canim normal heralde korkma benim bebeğimin hareketlerini hissettiğim için korkmuyorum artik