Hzr_7714 Merhaba arkadaşlar hafta sonu çilek mobilyadan beşik aldım ölçüsü 70x140 . Çilek mobilyanin uyku setlerini beğenmediğim için başka alırım demiştım ve almadım. Şimdi 70x140 ölçüde uyku seti bulamıyorum. 😑 Özel ölçü yapan yerler varmış instagramda yalnız güvenilirmi bilemiyorum instagram adreside kullanmıyorum haliyle karıştıramadım oralari. Bilgilerinizden faydalanmak isterim 70x140 kullanan yada alabileceğim bulabileceğim bir yer öneriniz varmı ?
firstbabyy Hzr_7714 canım nevresim felan diken yerlerde diktir ölçüye göre istediğim model kumaş diktirirsin. Daha uygun olur
ozgeya Hzr_7714 https://instagram.com/s.a.g.a_saga_?igshid=evd8t2zrz3cv Bu sayfaya bakabilirsiniz,ölçüye göre dikim yapıyorlar.Yakın zamanda arkadaşım çilek beşiğine yaptırdı çok güzel.Hatta sayfalarında da var.
kaan Hzr_7714 hangi şehirde oturuyorsun ? Annemin isi bu eger istersen yardımcı olabilir sana. Çeyiz işleri ve bebek malzemeleri yapıyor
Hzr_7714 firstbabyy Oylesi de çok ugrastirir kumas model secmek nasil olcaginida bilemem oncesinde yapilmis gormeden . Aklima geldi ama riske atmak istemiyorum . Tesekkur ederim 🙏
Hzr_7714 Hzlhakko Baktim besigimin ölcüsünde bulamadim magazalara bakicam hafta sonu internette yoktur belki.
Hzr_7714 kaan Istanbul . Resimleri varmi acaba yaptiklarinin annenizin. Hos görürsünüz ki yapılmış ürün görmeden içim rahat etmez. Varsa sevinirim :)
kaan Hzr_7714 tabi ki de var ama burdan nasıl yollarım bilemiyorum 😊 instagramdan bakabilirsiniz genelde çeyiz ürünleri var orda sipariş üzerine yaptığı icin ama ozel şekilde iletişime geçebilirsek oğluma yaptıklarının resimlerini yollayabilirim https://instagram.com/yuksel.ceyiz?igshid=16x4wawvcm44y takip edebilirsiniz
Hzlhakko Hzr_7714 benimde ölçüm 80-140 ama bir tık küçüğünü aldım zaten nevresim takımı bayağı büyük sadece yan korumalıktan çok az boşluk kalıyor oda göze batmıyor özel ölçü olduğu için yapan yerler var ama 750 fiyat cekiyorlar hiçte gerek yok
Zeynepbilen Hzr_7714 malesef çilekte böyle bi sorun var galiba ya bilerek yapıyorlar. Kendilerinin nevresim takımlarından başka hiç bir yerde tam uyumlu bulunmuyor
Hzr_7714 Hzlhakko Kaç ölçüde aldınız peki siz . Bende acaba 70x130 alsam sırıtırmı diye düsünmeye başlamıştım. Gerekirse boşluk kalan kenara fırfır yada dantel falan diktiririm diye düşünüyorum aklıma yatarsa son çare bu sekilde yapabilirim
Gozdemalgac Hzr_7714 ben instagramda yaptırdım her ölçüde yapıyorlar çokta güzel geldi. Fiyatı da 230 tlydi galiba fiyatı da bana uygun geldi. Bebek_iklimi sayfa
Hzr_7714 Gozdemalgac Teşekkür ederim incelicem. 🙏Peki içinde yorgan ve cibinlik oluyormu genelde vermiyorlar sanırım.