Nurr ALeyna61 park yatak aldım oğlum 14 aylık hala kullaniyorum memnunum civilden aldım babyforce markasi
begumseker Odasına büyüyen beşik aldığımız için yanımıza 60a 120 boyutunda anne yanı beşiği aldık doğal ahşaptan. Sepete göre daha kullanışlı bence.
Esramese ALeyna61 ahsap aldm yeni doganlarda kışa denk gelince ck hasta olabiliyomus korumasz olunca ama yatmiyo genedee 😂 cingene salincagi kurduk beyefendiye
espalp Rubab_2020 https://eksiup.com/p/np2568728sei Kraft Joy bu da. Gayet rahat hafif kullanışlı. Geceden kalma bi dağınıklık var içinde şimdi çektim fotoyu kusura bakmayın😂
Rubab_2020 espalp teşekkür ederim canim bi konuda fikrini alabilir miyim ahşap park beşikler var uç kademeli falan çocuk büyüdüğünde en alt seviyeye getiriyorsun çocuk düşmüyor diyorlar fikrin var mi canim ahşaplarda senin beşiğin gibi kullanışlı oluyor mu
espalp Rubab_2020 onu hiç bilmiyorum canım görmedim daha önce. Ben iki üç yaşına gelince arabalı yatak almak istediğim için hiç ahşap arayışına girmedim. Küçücük katlanıp kenara koyarım bunu dedim
Rubab_2020 nilly bende ondan düşünüyorum ama bi yandan da ahşap olup kademeli olanlar var ya onlarda aklım kalıyor kararsız kaldım
nilly Rubab_2020 park yataklar da iki kademeli canım. İlk altı ay üst kademede kullanırsın sonra tutunmaya kalkmaya başlayınca bebek aşağı kademeye indirirsin.
nilly Rubab_2020 ben park beşiği toplayıp çantasına koyup köye tatile yatılı misafirliğe gittiğin yerlere de götürebiliyosun. Hem de kaldırıp dolabın üstüne atıp bi sonraki bebeğe de saklayabiliyosun. En rahatı bence.
Flyk Merhaba, ben d epark yatak aldim ancak bir konuda emin olamadim. Park yatagin icine ayrica sunger yatak almak gerekiyor mu?
nilly Flyk yanında kendi yatağı olmuyo çoğusunun . Yataklar ayrı satılıyo genelde. Satıcıya sormak lazım yatak hediyesi var mı diye.