2016umut 12haftalik ta cinsiyette yanılma kesinlikle oluyo banada prof tu dr o kiz dedikesinmi dedim %99dedi 16da oğlan dedi iki dr da hep oğlan cikiyo şimdide bi oğlum var sağlıkla gelsinler de iki meyveyi tatmak istiyo insan allah sağlık li ömür versin sağ sağlim kucamiza alalım inşallah garibim annem hala doğumda kız gelirmi acaba diyo ama oğlan kesin yani bizimkisi
Tgcmmm 2016umut senin annende benim gibi aynı, 1 tane oğlum var bunu o kadar kız die bekledi ki dr da erkek oldugunu öğrenince çok üzüldü dr la ikimiz onu teselli ettik çıkana kadar🤦♀️ Hala her dr kontrolümden sonra soruyor hala erkek mi diyorlar die😂
Rmysa_29 fat366 benim gibi o oda dan çıktığımda sok içindeydim 1ay kaim diye sevdim.suan 32.haftamdayım hala benimseyemedim.
Rmysa_29 fat366 benimde 2li yuksek çıktı doktoruma cinsiyetini bile sormamıştım düşün sağlıklı mi dedim. Sonra burun kemiğine kadar bakıldı herşey iyi dedi.sukur ettim allah'ım o yüzden sağlıklı olması herseyden önce gelir.
fat366 Rmysa_29 aynen ben dw sonra özele gittim burun kemiğine boynuna baktırdım iyi dedi ama yinede sıvı aldırcam doktorun sana aldırma dedimi sıvı
Rmysa_29 fat366 beni direk perinatolojiye yönlendirdi devlette eşinle filan konuşur doktor yani alttan alta aldırın gibisinden konustu bende çıktım geldim eve. Ne olursa kabulum dedim.sonra gittim özele 4lu test yaptırdım bi sıkıntı yokmuş boşuna psikolojimi bozdular.
fat366 Deletedmom099 Deletedmom099 kesinlikle olabilir canım 16haftaya kadar net olmuyo gerçekten bana kız derken emin gibiydi 16da pipisini gördük
Elifikraveannesi fat366 12 haftalıkken nasıl cinsiyeti belli olur ki. Hemde kız demesi. Erkek demiş olsa tamam dicem de. Bana 12 haftalıkken erkek gibi ama kesin değil demişti 16 haftalıkken kesin kız dedi.
Eseenn Foto03 Ay sizin ki daha kötü olmuş ben sadece bi kaç parça bişey almıştım kız diye diğerlerini hep bi daha olur sonraki belki erkek olur diye ortak almıştım Allah’tan 😂
Rmysa_29 150 di sanırım ben bursada oturuyorum osmangazi aritmide yaptırdım orası coco uygun dogum fiyatda makul.
fat366 Rmysa_29 bende bursadayım 16sında randevum var karından sıvı aldırcam ama hic istekli değilim korkuyorum acaba 4lü mü yaptırsam sonuç aynı çıkarmı
Rmysa_29 Ben sıvı aldırmadım 3 kere randevu aldım iptal ettim.cok zor anlıyorum seni onun yerine dörtlü yaptırdım.
Lalemm86 loya-milya ya öle deme keşke benimde üç tane kızım olsa peygamber efendimiz kız nimettir demiş çok sanşlısın cnm 🥰😘😍
loya-milya Lalemm86 tabi öyle kızlarıma aşıgım onlar içinde hep dua ettim kızlarım olsun diye , işte birde olmayanı istiyor gönül eşimin sülalesi hep kızdan gidiyor 🤭böyle oluncada insan bi değişik düşünmüyor degil ☺️