Gnll35 Daha önce kısaca anlattım ama şimdi detaylı yazmak geldi içimden. Ben normalde nisan annesi olacaktım ama kızım erkenci davrandı. 20 Martta 36+3 'te kontrolüm vardı. Kayınvalidemle birlikte gittik doktorum beni görür görmez gönül noluyor dedi. Bende 2 gündür kaburgada agrım olduğunu söyledim. Hemen nst ye git gel dedi. Nst çekildi yukarı çıktım herkesi dışarı çıkardı doktorum beni muayene için içeri aldı. Ve 3 cm açılma olduğunu bebeğinin 2500 kilo olduğunu ve durdurmayacağını söyledi yatış verdi. Ama kabul etmedim 2 gün verin hiç birşeyim hazır değil dedim. Doktorum git bakalım ama akşam görüşürüz dedi. Neyse çıktım odadan eşimi aradım geldi eve geçtik. Halılarım serilmedi ev dağınık birşeyler yapmaya başladım ama 15 dk da bir bi ağrı geliyor bana. Dedim bunları bırakayım bir iki eksik var onları alalım. Eşimle çıktık 10 dakika yürümedim eczaneye girdim iki büklüm kaldım. Oradaki kadınlar sen ne geziyorsun hala hemen hastaneye git dediler. Çıktık yürüyorum eşime dedim ben iyi değilim. Bana hala sen insanların etkisinde kaldın yok birşeyin diyor. Eve çıktım daha kapıdan girdiğim anda suyum geldi. Duşa girdim hemen 45 dk orada kaldım. Hemen yola çıktık eşim en son bi arabanın aynasına çarptı. 3 dk da hastaneye vardık. Ebem baktı hala 3 cm açıklık var suyun gelmiş yatış yapılıyor. Bu olaylar 2 saat içinde oldu. Beni odama aldılar ne zaman doğum olur dedim sabah anca dedi. Ozaman epidural istiyorum dedim. Aşağıya indik anestezi uzmanı geldi epidural takıldı ama ilaç verilmedi. Odama gittik ebem sana deneme amaçlı çok az ilaç vericez dediler. Ama keşke yapmasalardı sağ bacağım uyuştu sadece. 15 dk sonra 6 cm oldu açıklık. Ebem odadan cıktı. Ben çişim geldi dedim geldi sonda taktı ama birşey yok. Tekrar bakalım bir dedi 9cm olmuş. Ama bebek yukarıda 1 saati bulur dedi. Aradan 5 dk geçmeden eşime bağırdım benim tuvalete gitmem lazım oda ebeye koştu ebe bi baktı doğum başladı hemen gidiyoruz dedi. 21:30 da doğumhaneye girdim. Kızım 21:35 'te kucağımdaydı çok şükür. Toplamda 4 saat sürdü benim doğumum çok şiddetli sancı çekmedim. Kızım 2600 gr 47cm doğdu. Şimdi 6 ay 18 günlük oldu. Güzel anneler size tavsiyem bol bol uyuyun. Baya uzun yazmışım ama her anını anlatmak istedim. Hepinize hayırlı, bir avazda güzel doğumlar nasip olsun🥰😄😍
MucizemiBekliyorum Gnll35 ne guzel, Allah bir avazda kurtarmis ☺️ Saglikla buyutun hayirli evlat olsun ins🌸
Esramese Gnll35 evet dogurack olan bacilar uykuya doyun uyusada bebiko sen tedirgn olabiliyorsn ya simdi uyurum uyanir diye diye uyuya kalıyosnz ve sen uyuyana kadar o uykuyu coktan alip kalkıyor 😂
kyr9324 Gnll35 Bende bugün tam 36+3 üm şu sıralar nedense doğum psikolojisine fazla girdim cumartesi günü ilk çatı muaynem yapılacak acaba benim kuşumdamı bu zamanlarda gelecek diye merak ediyorum 😊
Melek93_92 Bana diyorlarki fazla uyuma bebek kiloli olacak zorlanacaksin sonra diye.uyumak zararli degilmiymis canim
Gnll35 Melek93_92 canım ben bütün hamileliğin boyunca yattım. Bol bol bazen yemek için kalkıyordum sadece. Bebegiminde sadece 1 ay gaz sorunu oldu çok şükür. Gaz damlası bile kaldı gerek kalmadı kullanmaya kendi çıkarmaya başaldı
GulSey 36+3 ciğerleri gelişmiş miydi küvöze felan gerek duyulmadı mı cnm Allah analı babalı büyütsün inş 🙂
Gnll35 Esramese ahhh ahhh aynen öyle keşke diyorum yatakta dolaştığım günler için biraz daha uyusaydım hamileliğin kıymetini bilemedim😂😂
Gnll35 kyr9324 inşallah sağlıkla gelir minik🥰 benim kız duramadı pek. Geleceği zamanı kendileri biliyorlar onu öğrendim. Pek çok şey içimde kaldı yapamadım.
Gnll35 Busbusvehashas takılırken acı olmuyor soğutucu ve minik bir iğneyle uyuşturucu yaptı bana hiç hissetmedim. Evet işe yarıyor çok az deneme amaçlı verilmesine rağmen sağ bacağım komple uyuştu. Ama benim doğumum hızlı oldu. O yüzden keşke takılmasaydı dedim.
kyr9324 Gnll35 Ay benim herşeyim hazır hep erken doğma ihtimaline karşı herşeyi hazır ettim içimde kalmasın diye 😅