kbra5 5+3 haftalik hamileyim dun ulturasyonda girdim kese belli belirsiz dedi daha bebek cok küçük dedi. nezaman belli oluyor ve bebek daha görünmüyor pazartesi tekrar gidecegim doktor olumsuz birsey demedi.umarim pazartesi görünür🙏sizlerin kacinci haftada gorundü, yada benim gibi olan varmi. Rabbim istiyen herkeze nasip etsin 🙏
Greyy90 kbra5 benim 5+1 de göründü kese canım ama bünyeye bebeğe gelişime göre değişiyo o yüzden karşılaştırıp takma kendine herkesin gördüğü hafta farklı oluyor benim arkadaşım da 4. Haftada görmüştü keseyi mesela
kbra5 Happy_momyyy bos gebelikten korkuyorum ilk hamileligin cok dua ediyorum Rabbim sesimi duysun pazartesi görünür insallah🙏
kbra5 Greyy90 himm umarim benimde pazartesi gorunuyor dualarini eksik etme 🙏 aslinda değerlerim dusuk vitamin kan ondan dolayi kaynaklanmiyor dur
threebaby_mom kbra5 canım bende dün gittim doktora 5+3 düm ac karnına sabah görünmedi doktorum yemek ye su iç tuvalete gitmeden öğleden sonra bakalım dedi ve küçücük gördük çok şükür önceki gittiğimde görünmemişti benim de
Damlamom kbra5 Bende 5. Haftamdayım doktor keseyi görebiliriz dedi yarın kontrole gidicem umarım sorun yoktur 😇🙏💕