Gamzezz bizdede öyle maalesef sanki 2-3 güne doğrucakmış gibi bütün evi komple temizledim çalışıyorum aynı zamanda hergüne farklı bir odamı temizledim camlarını sildim perdelerini yıkadım ütüledim astım dolap içleri üstleri avizeler kapı ciflemeler neler neler şimdi ara hol ve banyom kaldı onuda yarına bıraktım ama bugün yogun bi akıntım oldu dedim allahım ne olur gelmesin bugün yarın gelsin daha işimi bitirmedim doktorada yazdım akıntım için fitil vermişti o boşalmıştır içinden normal dedi yani anlayacağın aslında belki gelecekleri yok bugünlerde ama evham yapıyoruz kendi kendimize zamanın daha yavaş geçmesini sağlıyoruz bugün gelicek yarın gelicek diyede hep bir tedirginlik olucak içimizde beklemekten başkada çaremiz yok ama istiyoruz ki bir an önce gelsin yeter artık birde iyice zorluyor daha dayanılmaz oluyor sanki hareketler falanda kısıtlanıyor hareketleri bile daha değişik karnın bi yanında toplanıyor sertleştiriyor bizde zavallım heyecanlı anne adayları herşeyi doğum belirtisi gibi düşünüp haftasını beklemeden gelcek sanıyoruz halbuki onlar ne zaman isterse o zaman gelcekler 😊