Kumru_ Doğum kolaylaştırmak için bi litre suyun içine kaç adet çubuk tarçın atılır. Yada demleme şeklinde mi yoksa kaynatarak mi yapılır? Bilgisi olan yazabilir mi lütfen 🙏
ilkinn Kumru_ içine oturmak için diyorsun dimi canım geçen gün burda Bi postta denk geldim bende. Kabuk tarçını sıcak suya atıp oturacağın kadar ılımasını bekleyip içine oturuyorsun
yoyeomu12 Kumru_ doğumu kolaylaştırmak için sıcak su ile banyo yapmak, karnı vücudunu iyice tutmak sıcak suyu. gevşiyor çünkü. bazı dokyorlar ayıptır söylemesi cinsel ilişkiyi öneriyor. o şeyin içine gelmesini söylüyor ki, rahim içi harekete geçsin diye🤷🏼♀️ duyduğumda bende çok şaşırmıştım
ilkinn Kumru_ ben içildiğini duymadım canım. Sıcak suya oturun açılma yapıyo diyolar ya ben onu duydum tarçınlı su
Kumru_ Zeynepyesim Bende tam bilmiyorum keşke yapan biri yazsa😑 Ama sanırım sıcak suya aticaz su oturacak sıcaklığa gelince de oturucaz. Acaba içmek için nasıl yapılıyor inşallah biri yazar
Zeynepyesim Kumru_ ben ictim bi kacgundur iciyorum ama daha bi tik yok bi cubuk tarcini sicak suya koy 5dk dinlensin ic canm
Eirene Kumru_ bilmediğiniz şeyi yapmayın bi terslik olur.. hem o başka bişi, suda doğum videosunda izledim, çocuk doğduktan sonra bebekle suya giriliyor tarçın ve bir çok bitkinin demlenip döküldüğü suya, bizdeki tuzlama gibi, yanlış yanlış iş yapmayın
Kumru_ Zeynepyesim Saol canım ya bende nasıl olacağını bilmiyodum kaynatmak mi gerek demlemek mi diye. Başlıyım o zaman bugün inşallah doğumu tetikler 🙏
Zeynepyesim Kumru_ daha erken nie öyle istiyosun anne karninda 1gun gercek hayattki 10gune mi ne bedel derler cok erken 39gorsun bebegun en azindan canimm ... benm bugün 40 olduk bakalim oglum nezaman gelicek🧡🤲
Kumru_ Zeynepyesim Öyle aslında ama napiyim artık doğsun istiyorum zor zamanlar geçiriyorum bebeğim yanımda olsun istiyorum. Ama bana zamanında doğacakmis gibi geliyo o yüzden uğraşıyorum biraz
Kumru_ yoyeomu12 Aksam sıcak duş aldım uzun uzun. Şimdi heryerim ağrıyo ama doğum sancısı değil galiba hasta oluyorum bütün kemiklerim ağrıyo😩 Eşim olacak adamla da konuşmuyorum halbuki haftada iki kere falan ilişki olsun istiyordum bende burda duymuştum doğumu kolaylastirdığını
Kumru_ Eirene Bilmiyorum geçen gün burda bir postta denk gelmiştim dün de instagramda bi sayfa paylaşmıştı belki işe yarar dedim☺