OzgeGuler Merhabalar, 6. haftamdayım, Cuma günü 7. haftama giriyorum, kalp atışları ne zaman duyulur?
Sedaahmett OzgeGuler bende 6.haftamdayim. ilk oglumda 7.haftada duymustum. O yüzden 7.haftayi bekliyorum doktora gitmek icin.
Yardimcianne OzgeGuler normal şartlardan 5. Hafta içindeyken ultrasonda kalp atışı görülür fakat duyulması için 6 ve 6. Haftadan sonrası net olarak beklenmektedir. Fakat 7. veya 8. haftalarda da duyulabilinir.
Buseirgit OzgeGuler aynı durumdayız inşallah duyarsın kalp atışlarını bende Cumartesi kalp atışlarını dinlemeye gidicem 7. Haftama giriyorum inşallah sağlıklıca kucağımıza alırız
Gizemdiyarilaslan O haftalarda duyulur canım ama ben 12 haftada duydum zararlı diye doktor dinletmedi çok küçük daha sonra dedi bende zararlı dediği için dinlemedim ama içimde kalmıştı yani merak ediyor insan 😏
CerenD-28 6 hafta 2 günlük ve ben bugün duydum 🥰kahverengi lekelenmem olduğu için gitmiştim korkudan hem bebeği hem de kalp atışlarını duydum Rabbim herkese yaşatsın inşallah bu duyguyu sağ Salim kucaklarımıza alalım inşallah bebeklerimizi Aminnnn 👶🏼💕
Mervesbaby OzgeGuler 5+1 de kese gördüm 6+1 de bebek ve kalp atışı gördüm. Üstten muayenede. Alttan hiç olmadım. Ama çevremde 7-8 de duyanlar bile oldu. Telaş olmayın. Acele etmeyin. İnsallah duyacaksınız siz de.
Mumsyuk OzgeGuler 6+3 de duydum. Ama tamamen dollenmeyle alakali. Arkadasim 4. Haftasinda duydu. Digeri 8 de. 4 haftada duyanin dollenmesi adetinden hemen sonraki gunler.
OzgeGuler 7. haftamda değilmişim, 6+3’teymişim. 6+3’te duyulmadı, haftaya cumartesi tekrar doktora gideceğim.