Deletedmom099 Candan-aras bahçeşehir istinye liv üniversitesi ceyda perçinoğlu harika bi doktor pişman olmazsınız. Bahçelievler medicalpark irina ergül 👍🏻
Fatmanurozgr Candan-aras Asiye Uzun Çok Güler Yüzlü Bi Doktor Ve Çok İyi Herseyi Detaylı Anlatıyo Ve Hic Morl Bozmyo Cok ilgili Bi doktor Tavsiye Ederim 😊
canimoglum53 miine camlica medipol hastahanesi :) ben ayse kavasogluna gidiyorum cok memnunum. Normal dogum destekleyen bir doktor. 80 tl muayene
samirsat Nurersel fiyatlari nedir acaba dogum fiyatı aldinizmi çok iyi hastane ama fiyatlar yüksektir heralde
Twrly Kesinlikle Dr Tuğba Gürbüz. Kavacık medistate. Hastane nasıldır bilmem ama ilk dogumumu da Tuğba hoca ile yaptım. Şimdi Medistate Hastanesi'ne gecmis. Allah izin verirse orada yapcam. Yeter ki Tuğba hoca olsun her yerde dogururum o derece guveniyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.
bdsglm Merve_33k 2 ay oldu ben erdem hastanesine geçtim. Ondan önce camlica medipole gidiyordum detaylımı da orda yaptırmıştım emine hanıma 🌸
gamzosgamzos Nisa hastanesi Derya hanım cok ama cok memenunum sahsi numarasi var bir skntim olunca ulasabiliyorum