ayseogndr Arkadaşlar bise soracam herkes mide bulantısı için beyaz leblebi al dedi bana şimdi eşim aradı sarı olan daha iyi demişler ona mide bulantısı için siz hangisini yediniz acaba
Busraae ayseogndr ben cok yedim yeni hamileyken sadece biraz hafifletiyor canım ama beyaz leblebi olması lazım
Zulubik ayseogndr beyaz leblebi çeşitli kimyasallarla beyazlatir. Leblebinin doğal kabuğu filan değil yani. Cerezci doğru söylemiş.
ayseogndr Busraae çerezci katkı maddesi var o yüzden alma demiş eşime o yüzden sarı almış sanmıyorum katkı maddesi olacağına olmazsa yine aldırim
aslikls3 ayseogndr ben sarı leblebi de yedim midem bulanırken bastırıyordu tuzlu kraker yedim ve hafif tuz atıp ayran içtim bunlar bana iyi geliyordu
Busraae ayseogndr sade soda da deneyebilirsin canım mideyi cok rahatlatıyor hem faydalıda. Elmada iyi geliyor mide bulantısına bunları da dene
Busraae ayseogndr bana sarı elma iyi gelmişti canım hatta bi ara hergün elma yiyordum insallah sanada iyi gelir
esreylltuana ayseogndr hiç bir faydası olmadı canım ama istersen ye sende bi dene kişiden kişiye farklılık gösterir belki mesela beni salatalık yoğurt çok rahatlıyordu devamlı cacık yiyordum rahatlıyodumw 🤦🏻♀️