defne55 Alisannesi ayda bir gidiyorum canım en son 32 haftada gittim şimdi 34 haftadayım bir sonraki kontrol 36 haftada ondan sonra zaten haftada bir çağırmaya başlar büyük ihtimal
ZeynepCan 35. Haftamda yine 2 hafta sonra gel demişti,yarın kontrolüm var 37.haftamdayım.büyük ihtimal bu haftadan sonra her hafta çağıracak.doktordan doktora değişiyor sanırım,yada kişinin gebelik durumuna göre..
GamzeU 35+2 deyim en son 32de gittim bir ay sonra demişti bakalım 36da gittiğimde haftada bir mi iki haftada bir mi çağıracak 🙄
Eseenn Alisannesi Benim 30. Haftadan beri 10 günde bir oluyor kontrolüm benim ki biraz erken başlamış galiba 🤭🙄
Alisannesi Eseenn baska doktora gittim 3 hafta sonra gel deyince korktum eski doktoruma gidicem tekrar. Zaten 39 da dogum diyo 35 den sonra nasil gidilir cok sacma geldi
Kubra9595 Alisannesi 35 den sonra 37 de gittim simdi haftada 1 gelceksin dedi son ay haftada bir oluyor
Gozde5354 Merak etme canım çok basindasın ben de öyleydim her şey kokuyordu eşimin şampuan Kokuyorsun diye yataktan kovmuşluğum var oda sorardı bana benden de soğudun dimi diye yok derdim kokular çok hassas senle alakası yok diye ama öyle bir geçiyor ki hamileliğin son aylarındayız şimdi tam tersi eşime öyle bir bağladım ki kapıdan içeri girer girmez kucağına atlıyorum resmen sana ne oldu bu ara çok düşkün olsun bana diyor şimdi de 🤣