Gamzetarm Merhaba, Bebek alışverişine kaçıncı ay da gidiyorsunuz veya gitmeyi planlıyorsunuz 27haftalık hamileyim ve geç kalmış gibi hissediyorumm 🤦🏻♀️ @
Hllhnm Gamzetarm ay ay almanı tavsiye ederim ben oyle yaptım rahat oluyor toplu alınca sıkısabılırınız
Cinarin_annesi14 Gamzetarm ben 25. Hftamda aldım cogu şeyi 30. Haftaya geldik hala bişiler cıkıyo başla şimdiden 😊
Gozdemalgac Hllhnm bende öyle yaptım. Birde liste yaptım yakınlarım bişeyler almak istiyorum diyince hep ihtiyaç olan şeyleri söyledim aldırdım 24 haftadayım oda dekoru lamba gibi ufak şeylerle uğraşıyorum çok keyifli oluyor☺️
Oznur69 Bence bekleyin biraz daha, Bn acele ettim alışveriş yaptım dün cinsiyeti değiştiğini iletti Allahtan yeni almıştım gittim hepsini değiştim 😁
Fyz2014 Oznur69 kaçıncı haftada değişti bende başıma öyle bi şeyin gelmesinden korktuğum için alışveriş hiç yapmadım 15 haftada kıza benziyor dendi şuan 18 haftalık oldum 21 haftada detaylıya giricem
Ancelina Gamzetarm bence de almaya başlamalısın ben de 29-30 lara bıraktım şimdi biraz ayakta dursam belim ağrımaya başlıyor insan rahat gezemiyor bile daha fazla erteleme :) üstelik daha 30+3 teyim 🙈
Ancelina alchn Uygulamalara göre 15 Aralık görünüyor ama benim sezaryen olcak büyük ihtimalle geçen sene ameliyat olduğum için yine de tam olarak doktorla konuşmadık :) sizin belli mi?
alchn Ancelina benim de daha belli değil adet başlangıcından hesaplado sağlık ocagnda mart 1 0 .30.3 oluyorum eger sonunda olda 29 .4haftalık olyo ilk gebeliyim daha benim normal yada sezryan demdi eger dogruysa tam bemde 15 aralık😂
Ancelina alchn benim de ilk gebeliğim ama tüp bebek ve geçen sene çikolata kistinden ameliyat olmuştum o yüzden doktor sende normal düşünemem demişti :) ama normal süreci 15 Aralık. Sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah ♥️♥️
melikeyakisikli ben 12 haftalıktım aldığımda şuan 1 buçuk ay kaldı herşeyi hazır yatarak gezip tozarak geçiriyorum canım çok geçe bırakma perişan olursun
defne55 Gamzetarm eğer bir anda toplu almak için kenarda paran yoksa naneyi yedin demektir bacim😂😂😂 eksik bitmiyor ve herşey çok pahalı gerçekten tek eş maaşıyla hem ev geçindirip hemde bebek eşyası düzmek çok çok zorluyor insanı
Vera18 Ben 25te başladım ama parasını biriktirmiştik baya masraflı oluyor 30a geldik hala bir sürü eksik var onları da ay sonunda alacağım inşallah 😐 bir an önce başlayın derim
Dmt01 Gamzetarm valla 31.haftama girdim daha hiçbişey almadım buayın 15 inde alacam en temel en gerek olan ihtiyaçlarını ama netten getirtecem hepsini mecburen burda bebek mağazası yok bebek kıyafeti alabileceğim tek mağaza lc oda yenidoğanda pek seçenek yok oyüzden mecburen netten getirtecem herşeyini
Emineeskici Gerekli olanları biran önce almanı tavsiye ederim. Tevrubeli biri olarak söylüyorum benim eksiklerim daha yeni bitti ve 38 haftalık hamileyim. Keşke daha önve alsaymışım dedim. Çünkü bir zaman sonra yürümek bile zor oluyor. Ve alacağın şeyi detaylı bakıp alamıyorsun
Zulubik Gamzetarm 27 'yim ben de bu hafta başladım ufak ufak. Geç değil neden geç olsun. Hatta kıyafet almayı sonra mi bıraksam, iri bebek olursa yenindogan kıyafetlerine sığmaz diye. Ama diğer ihtiyaçlar alınabilir.