duygusm bs_brk Daha hamilelik öncesi etrafta bu durumu çok gördüğüm için gereksiz olduğunu düşünmüştüm. Sanki yapmamız gerekiyormuş gibi hissettiriliyor bize ama tamamen boşa masraf 😊😊👍🏻
Ozgunanne Aleyyynavefa Ahaahh 🤣 haklısınız ama Sadece boğaz olarak düşünmeyin. Bir de öncesinde hazır edilen şeylerdir bunlar, telaşla uğraşmaya gerek olmadan da hallolur. 👍
Akademisyenanne Hira123 evet gelinbuketlerim olarak geciyor instagramda. Pembeli beyazli bir profil resimleri var.
Ozgunanne Nikahınızda, nişanınızda, kına gecenizde hiç bi şey dağıtmamış gibi bir tek buna karşı olanlar da komik geliyor bana. Ben bu güne kadar hiç bi özel günümde bu masrafı yapmadım. Şimdi yüksek müsaadelerinizle yapmak istiyorum. HEVESLENİYORUM- (kime ne?) 🤷🏼♀️ İkramdan anlaşılan sadece boğaz ya da anahtarlık değil; tohum gibi, kedi- köpek maması gibi hayra vesile ikramlar da var. Ayrıca kusura bakmayın ama ‘yapılmalı mı? Yapılmamalı mı?’ Diye bir soru yok, ne yapılabilir diye soruluyor burada. Fikriniz varsa önerileri yazarsınız. İnşallah bir gün sizin gibi iyi, çevreye- topluma duyarlı bir insan olurum da, boş masraf yerine bir garibana yardım edebilirim... 👏🏻😅
sevval55 Ozgunanne ben orta sehpamın üzerine jardinyerlere çikolata lokum koyucam birde lohusa serbeti dagıtırım o kadar