Adanur 23 haftalık gebeym. Kasıklarımdancok hafşften hep değil ama arada kendni hafiften hissettiren bi ağrı var. Vajina kemiklerimdede ağrı hissediyorum. Sırt ve bel ağrımda bi bucuk aydır zaten var onun için magnezyum ve kalsiyum ilacına yeni başladım. Akıntım var ondan dolayı Cleocin vajinal krem kullanıyorum. Bilgisi olan var mı acaba o kremden dolayımı oluyor. Yada bu haftalarda bunlar hakkında bilgsi olan var mı
anstzist Adanur benimde aynı şekilde ağrılarım akıntım oluyor. Magnezyum kullanıyorum bende. Ama bana krem vermedi hiç kullanmadım. Akıntıların normal olabilir bu aylarda dedi. 24+5
Gulzade Adanur benimde o haftalarda agrim oldu canim hatta hastanelik oldumm. Büyüme ağrısı rahim genisliyormus bende magnezyum kullandim hâlâ kullaniyorum eve parol kullandm gunde 2 defa agrisini alsin diye
Adanur anstzist benimki hafif yeşile dönük gibiydi. Ama koku veya kaşıntı yok muayene etti doktorum o kremi verdi snra
Adanur Gulzade senin agrın nerelerinde olmuştu canım baya panik oluyorum cuma randevum var bi ogün gelse