Asrinayaz Kızlar magnezyum kaçıncı haftada başlanıyor bn il dışındayımda 19+4 haftalığım daha demir ilacıda bşlanmadı kan değerlerim iyiydi
Feminel16 Asrinayaz magnezyumun öyle bir haftası yok ben 13. Haftamda ayaklarımda krap oluşması için içmeye başladım 35 haftalığım halada içiyorum. Kan ilacı içinde değerlerini normal olsa bile kullanıyorsunuz doktora biran önce danışın.
Hem25 Asrinayaz magnezyum eksikligine göre baslanır , ben 36. Haftadayım magnezyum kullanmıyorum degerim düsük degil cünkü ama vitamine Demire 3. Ayda basladık bazı doktorlar 4. Ayda baslatıyor
Asrinayaz Feminel16 tmm cnm sağlık ocağına gidimde sölim hmn bnm bacağım ağrıyo ama üşütünce sanırım kramp fln yok daha cnm kan ilacı da başlansın o zmn
Feminel16 Asrinayaz benimde kan değerlerim hep iyiydi ama artık kanını 2 kişi ile paylaştığın için değerlerin biranda düşebiliyor o yüzden her ihtimale karşı veriyor doktorlar.
Hem25 Asrinayaz bebek buyumek icin gunden gune seninn vitaminlerini alıyor , o zaman cok cok iyi beslenmen gerek ilac kullanmayacaksan suan normal cıkmıs olabilir ama daha cok senden almaya baslayacak
Asrinayaz Hem25 anladım cnm yok bn kullanırımda doktor vermediği için bnmde yapacağım bir şey yok ☺️ Ki paşamın gelişimide çok iyi şükür