Ksnmzz Merhaba hanımlar şeker yüklemesi halkında neler düşünüyosunuz? Kimler yaptırdı kimler yaptırmadı? Sizde yaptırılmalımı yaptırılmamalımı ?
Fatma1663 Ksnmzz benim ikinci çocuğum birincisinde yaptırmıştım ama ikincisinde yaptırmadım açlık tokluk sekerime baktım o kadar. Çoğu doktor şeker yüklemesini doğru bulmuyor zaten
Esramese Ksnmzz yaptırmadım doktor talep etmis bankoda kan vermye gittimde hemsire söylemişti ne munasebet kime sordunuz bilgi vermeden neyin seker yuklemesi diye reddedip yaptirmadm
Badevehande Bi post var şuan bununla ilgili çık işin içinden çıkabilirsen doktordan iyi bilemeyiz doktorunuzu dinleyin çünkü bu konuda platform anlaşamıyor
OznurC Bugün yaptırdım ve bu konu burada sürekli açılıyor benim naçizane tavsiyem buradaki insanların iyi yada kötü yorumlarına aldırış etmeyip bilinçli bir şekilde kendiniz araştırma yapın ve kararı verin tabiki artıları ve eksileri var test sonuçta
Senam19 Şeker yükleme testinde ne oluyorki 🤔 Nasıl yapılıyor ve ne için yapılıyor , artıları eksileri neler bilen varmı🙈😊