Burcuoglakci 18.haftadayım göbeğimdr karnımda çatlak falan olmadı henüz ama göğüslerim çok büyüdü büyüdüğü için çatlamaya başladı çok kötü ne yapayım ne kullanayım badem yağı hindistan cevizi yağı sürüyorum bunların dışında
Melike_18 Burcuoglakci birsürü şey kullandım işe yaramayacaksa yaramıyo valla heryerim harita gibi oldu fazla kafana takma bebegin için herşeye deger öyle düşün kullandıkların işe yararsada sevin ne diyelim 😘
Gamzeliim38 Burcuoglakci Vücut yapın buna müsaitse ne yapsan da çatlıyor inan Kendi vucudumu tanıyamaz oldum harita gibi yirtilmadik bı göbeğim kalmisti oda yavaş yava s yirtiliyor malesef Bebek yağı surmustum bide Hindistan cevizi yağı
Hzlhakko Burcuoglakci tatlı badem yağı ve mustela çatlak kremi kullanıyorum cok iyi çatlama olmadı son 6 haftada da bir şey olmayacak gibi
27_00 Bende 3 haftalık hamişim sol göğsümde minicik var göbeğinde falan yok. Ürederm sürüyorum ama iyi mi yapıyorum kötü mü yapıyorum bilmiyorum. Daha yoğun nemlendiriyor
Cansudmr Burcuoglakci hayır öyle bırakıyorum gece yatmadan önce sürüyorum şu an Bi sıkıntım yok,umarım işe yarar sizdede 😊
Cansudmr Burcuoglakci hayır öyle bırakıyorum gece yatmadan önce sürüyorum şu an Bi sıkıntım yok,umarım işe yarar sizdede@ 😊