Gzdbkgz Kızlar 5+5 im kalp atışını ne zaman duydunuz çok merak ediyorum ne zaman gideyim doktor 2 hafta sonra gel dedi oda ayın 21 ine denk geliyor siz kaçta duydunuz
Hilaliko Gzdbkgz canım ben 4 haftalıktı ogrendıgınde 2 hafta sonra gel dedı 6+2 de duymustum hem kese hem kalp atışı
Duyguali Gzdbkgz bende öyle gittim 2 haftaya gel dedi gittim o da bugündü. Çok şükür duyduk bugün. 6+6yım.
Melekanne123 ayseogndr 8+1 im bende hala duymadım doktor bir hafta sonra bi şans daha verelim dedi inşallah duyarız 🙏🏻🙏🏻
ant2602 Gzdbkgz 6+5 de duymuştum canım. Birde her gebe ve bebek aynı değildir. Geç yumurtlama falan oluyor eğer randevudan önce başka doktora gitmek istersende erken diye düşünüp telaş etme. Hep güzel şeyler düşün.
Gzdbkgz ant2602 saol canım benim ayin 21 inde gidicem beklicem valla ama çok heyecanlıyım birde bu gün bulantım çok afedersin acı acı istifar ediyorum :(
ant2602 Gzdbkgz ne kadar doğru bilmiyorum ama ilk gebelikte kusma yaşamadım Ve sonlandı. Ama bunda 10. Haftaya kadar kustum. Bu bebeğin canlandığına işaretmiş. Bazılarında kusma falan olmuyor bünye mi farklı yada bu canlanma mantığıda saçma.