Dilaramelissa BilgecyLn 4 gün geçtikten sonra yapmıştım hemen çıkmıştı canım en iyisi geçmesini beklemek hiiiç düşünme çıkar aklından 4-5 güne gelmezse yaparsın :)
Semay Semay Tugce1803 Kanda ne zamn belli oluyor anlamadım erken mi oluyor biraz zaman geçmesi gerekmiyor mu
F_NUR_K-S BilgecyLn Ben adetime 2-3 gün kala yapmıştım silik çıkmıştı ve akşam yapmıştım. Ama döllenme geçse adetini 5 gün geçse de çıkmayabilir imkan varsa sağlım ocağına kan testi en temizi
Stella_ Ben tam adet olacagim gun erken gebelik testi yapmistim aninda cift cizgi olmustu ama yine de belki yanlis falan olmustur diye ayni gun kan tahlili de verdim hamileymisim gercekten
Dilaramelissa BilgecyLn testte görmeden kana gitmeyin bence kan verip negatif görmek daha yıkıcı olur
BilgecyLn Mucize_istiyorum22 kuzum işteyim çıkışta da annemgile gideceğim bugün yapamam söz yarın öğlenden önce yapıp atacağım 😊
minnos6 BilgecyLn ben adetimden üç gün önce yaptım çift çizgiyi gördüm şimdi 15 haftalık olduk cnm inş hamilesindir
Deryactn_ Ben 9 gün gecikmesi rağmen bende korkuyorum test yapmaya diğer ayda 9 gün geçti hasta oldum tekrardan o yüzden bekliyorum biraz bekle canım bi kaç gün geçsin öyle yap 🥰