Busragungor Merhaba arkadaşlar ben ikili tarama için hastaneye gittiğimde ense kalınlığı 5.5 çıkmıştı çok yüksek dediler cvs yapıldı çok şükür sonuçlar temiz kalbinden şüphelendiler o da temiz çıktı su an 21 haftalik hamileyim bugün ayrıntılı ultrasona girdim ense kalınlığı sınırda dendi 6.1 çıktı. Herşey temiz çıktı ama şimdi de noonan sendromundan supheleniyolar ıhtimal olarak konusuluyo ama kafamı karıştırdı. Bu test sonucu 6 ayda cikiyomus istiyosaniz başka hastaneleri araştırın dediler bu testi yaptıran var mı ne kadar sürede çıktı sonucunuz yaptırmalı miyim bilmiyorum sürekli bisey cikiyo 😔
Nil_19 Busragungor Bilgim yok canım üstte kalsın bilen vardır belki . Ama 6 ayda çıkıyorsa gerek var mı bilemedim çocuk doğar o zamana.
Busragungor Nil_19 aynen bende öyle düşündüm canim en azından içiniz rahat olur diyo bi hamileligimin sevinci yasayamadan doğuracam
Denizinannesi07 Merhaba benim noonan sendromlu yavrum vardı kaybettim malesef Ankara’da yaşıyorsanız tanıdığım iyi doktorlar var onlara gidip en azından fetal eko yaptırabilirsiniz
Busragungor _123 çok şükür saglikli bebeğim o kadar korkutmuslardi ki gozumu dua edin sürekli bu bi imtihan sabirli olun